.
  • Plantează-ţi Oxigenul!



    Plantează-ţi Oxigenul!
    Sâmbătă, 7 aprilie 2012, ora 08:30


    Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă “Focul Viu” vă invită să participaţi ca voluntari în campania “Plantează-ţi Oxigenul!”

    “Luna Plantării Arborilor” se desfăşoară, conform Codului Silvic, în fiecare an, în perioada 15 martie – 15 aprilie. Această sărbătoare îşi are începuturile încă din anul 1872, când a debutat organizarea sărbătorii sădirii arborilor în SUA, ca o consecinţă a despăduririlor. În România, prima dată a fost organizată în anul 1902 de către Spiru Haret, pe atunci ministru al Cultelor şi Instrucţiei Publice, sub denumirea de “Sărbătoarea sădirii arborelui”. Federaţia Română de Turism şi Ecologie în parteneriat cu Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva desfăşoară sâmbătă 7 aprilie 2012 o acţiune de plantare simultană. Campania Planteaza-ti Oxigenul !! îşi propune plantarea de puieţi în zone aflate în toate regiunile ţării.

    Sâmbătă 7 aprilie, ora 8:30, ne vom întâlni în Focşani (în parcare vizavi de Electrica) pentru a pleca cu maşinile personale spre zona Doaga, unde vom planta puieţi în Lunca Siretului. Romsilva Vrancea ne va pune la dispoziţie lopeţi, galeţi şi puieţii, tu trebuie sa vii cu entuziasm, seriozitate şi forţă de muncă.

    Avem nevoie si de ajutorul tau!

    Revenim cu informaţii.


    marti, 3 aprilie 2012, 13:41

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.