.
  • Sapte scaune de lux


    Scaunele modelului Zafira au fost întotdeauna revolutionare, iar acum Opel le-a dus la un nou nivel de performanţă. Pentru Tourer Zafira sunt disponibile mai multe optiuni, putând fi configurat ca un autovehicul cu două până la sapte scaune.



    1. Deschizătorul de drumuri

    La lansarea sa în 1999, Opel Zafira a fost primul autovehicul cu sapte scaune din clasa sa, stabilind noi standarde prin conceptul său complet integrat de flexibilitate la bord. Nu mai era necesară îndepărtarea și depozitarea celui de-al treilea rând de scaune, cu o greutate mare – exista acum posibilitatea de a le ascunde pur şi simplu.

    2. Generatia următoare

    Inginerii Opel au realizat în continuare modificări majore ale conceptului deja sofisticat de dispunere a scaunelor Flex7. Din nou, al treilea rând de scaune putea fi rabatat în podeaua portbagajului, dar de data aceasta al doilea rând de scaune a fost complet reproiectat. În locul unei banchete cu trei scaune, configurația standard include trei scaune individuale, care pot fi pliate complet pentru a alcătui o suprafață plană de încărcare.

    3. Spatiu suficient pentru picioarele pasagerilor din spate

    Cele trei scaune individuale pot fi deplasate independent în față și în spate cu 210 mm

    4. Sistemul de dispunere lounge a scaunelor

    Cu sistemul de dispunere lounge a scaunelor, scaunele exterioare pot fi deplasate cu 280 mm, iar un mecanism sofisticat de pliere și rotire transformă scaunele din mijloc într-o cotieră confortabilă.

    5. O notă de lux

    În sistemul de dispunere lounge a scaunelor, anumite părți din scaunul din mijloc pot fi pliate, iar cotierele pot fi ridicate, creând mai mult spațiu pe lateral.

    6. Deplasare laterală

    În acest sector a fost implementată o altă inovație: scaunele pot fi glisate cu 50 mm către partea centrală a autovehiculului. Posibilitatea de a le deplasa în față, în spate și pe lateral conferă o senzație unică, sofisticată de „lounge pe roți”, cu un nivel maxim de spațiu și confort.

    În varianta cu două scaune, Tourer Zafira are un volum maxim de încărcare de 1860 l.
    În varianta cu patru scaune, acesta oferă combinația perfectă dintre confort ridicat și spațiu generos. În varianta cu cinci scaune, Tourer Zafira are o capacitate de încărcare de 710 l. În varianta cu șase locuri, rândul din mijloc este extrem de spațios.
    În varianta cu șapte scaune, acesta poate transporta întreaga familie în condiții de siguranță și confort.



    via www.opel-magazine.ro / Auto Aiss Focsani


    miercuri, 28 decembrie 2011, 09:29

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.