.
  • Service 4+, programul de service de la Auto Aiss Focsani pentru maşinile Opel mai vechi de patru ani



    Auto Aiss Focsanil oferă clienţilor cu modele Opel mai vechi de 4 ani un program pe termen nelimitat. Service 4+ înseamnă servicii de service la preţuri speciale. Oferta include cele mai frecvente operaţiuni de service.




    Începând cu luna august 2011, Auto Aiss Focsani oferă clienţilor cu vechime o ofertă permanentă, pe termen nelimitat, pentru o serie de operaţiuni de service realizate in service-ul autorizat propriu.

    Programul, denumit generic Service 4+, include cele mai frecvente intervenţii şi le oferă la preţuri fixe. Manopera este, de asemenea, inclusă în preţul comunicat, iar la intervenţii se utilizează exclusiv piese de origine şi ulei GM.

    Constantin Avromescu, Opel Country Director România, explică gradul mare de aplicare al acestei oferte: “Utilizarea noului program de service este simplă şi nu necesită vreo înregistrare prealabilă sau cost suplimentar faţă de ceea ce se comunică. Beneficiază de soluţiile propuse de Service 4+ automobile Opel mai vechi de patru ani, indiferent dacă au fost achiziţionate din România sau din afara ţării.

    Pachet service complet, 499 lei cu TVA inclusă

    În cadrul programului Service 4+ sunt acoperite cele mai frecvente operaţiuni pentru automobile care au depăşit vârsta de 4 ani. Un pachet service complet include filtru ulei, garnitură, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, ulei, verificare frâne şi manopera şi are preţul maxim de 499 lei, TVA inclusă, la utilizarea uleiului full sintentic 5W30.




    Iată câteva exemple de preţ pentru Opel Astra G: schimb de ulei 99 lei, pachet complet service 449 sau 499 lei (în funcţie de ulei), pachet service motor 199 sau 249 lei (în funcţie de ulei), schimb filtru de aer 49 lei, schimb bujii 69 lei, schimb baterie 299 lei, schimb amortizoare faţă 549 lei - toate exemplele de preţ includ TVA.


    Opel Service 4+




    Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul Auto Aiss din Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, receptie.service@autoaiss.ro. Oferta supusa unor termene si conditii.



    luni, 14 noiembrie 2011, 13:02

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.