.
 • Chevrolet 3+: Vezi ce e diferit la maşina ta


  Auto Aiss continua programul complex dedicat clienţilor săi fideli, numit sugestiv Chevrolet 3+.


  Astfel clienţii care deţin modele Chevrolet cu o vechime mai mare de 3 ani pot beneficia în continuare de servicii atractive şi la standardele producătorului pentru întreţinerea maşinii.

  Auto Aiss Focsani recomandă clienţilor săi alegerea pieselor originale Chevrolet şi după perioada de garanţie şi întreţinerea maşinii în service-ul propriu autorizat.

  Serviciile oferite clientului de Auto Aiss Focsani:

  • Personal de service calificat
  • Piese de schimb originale Chevrolet
  • Servicii conform standardelor producătorului
  • Garanţia lucrării efectuate
  • Revizia de la un preţ incepand de la 250 Ron cu TVA şi manoperă incluse

  În acelaşi timp, Auto Aiss reaminteşte clienţilor săi cel puţin 11 motive pentru care aceştia sunt avantajaţi atunci când aleg service-ul nostru pentru întreţinerea/repararea maşinilor:

  - Piesele de schimb Chevrolet originale beneficiază de 2 ani garanţie.
  - Tehnicienii nostri sunt la curent cu ultimele noutăţi, know-how şi informaţii.
  - dispunem de echipamente specializate de diagnostic pentru vehiculele Chevrolet, ceea ce permite ca timpul petrecut în service să fie mai scurt, mai eficient şi mai puţin costisitor.
  - Toţi tehnicienii nostri participă la cursuri tehnice organizate de Chevrolet. Acestea sunt cursuri organizate periodic cu scopul de a ţine la curent tehnicienii din service cu ultimele tehnologii şi inovaţii Chevrolet.
  - La revânzarea maşinii, valoarea modelului Chevroletul va creşte dacă în caietul de service există înregistrată perioada completă de garanţie şi mai ales întreţinerea după perioada de garanţie.
  - va putem oferi metode alternative de transport atunci când acest lucru este necesar. (masina inchiriata).
  - Contravaloarea serviciilor oferite este agreată în avans de fiecare dată. Nu se efectuează nicio operaţie fără permisiunea în avans a proprietarului maşinii.
  - tinem evidenţa detaliată şi la zi a intervenţiilor realizate maşinii dvs., din acest motiv, tehnicienii service-ului nostru sunt cei mai în măsură să dea sfaturi pentru intervenţiile viitoare.
  - Piesele de schimb originale Chevrolet au o calitate ridicată şi sunt singurele produse create special şi testate pentru ca modelele Chevrolet să ofere maximul de performanţă şi design.
  - Procedurile Chevrolet de eliminare a deşeurilor precum ulei de maşină, baterii şi părţi metalice inutilizabile, sunt prietenoase cu mediul.
  - Şi nu ultimul rând, preţurile din service-ul nostru nu sunt mai mari: dimpotrivă, ele sunt competitive. La noi de fiecare dată clientul va primi ceea ce este mai bun în schimbul banilor săi. Datorită faptului că se folosesc piese de schimb şi accesorii originale, vizitele în service se vor reduce ca număr.

  Va asteptam cu drag sa va convingeti de beneficiile reale ale acestei oferte!  Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul Auto Aiss din Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, receptie.service@autoaiss.ro  luni, 14 noiembrie 2011, 09:14

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.