.
  • Biblioteca de vacanta in aer liber




    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă aşteaptă în perioada 29 august – 02 septembrie 2010, între orele 1600 – 1900, la Biblioteca de Vacanţă.

    Biblioteca de Vacanţă în aer liber readuce în atenţia comunităţii noastre cartea şi lectura, bazându-se pe diversitatea tematică a cărţilor expuse, care sunt pentru toate categoriile de vârstă – de la preşcolari, elevi şi studenţi, până la adulţi şi vârstnici.

    Acest program se înscrie în manifestările de tradiţie ale Bibliotecii Judeţene având rolul de a promova şi stimula lectura în familie, de a promova colecţiile bibliotecii şi de a atrage spre lectură un număr cât mai mare de cititori.
    Anul acesta Biblioteca de Vacanţă îşi propune să fie o ediţie itinerantă, desfăşurată între orele 1600 – 1900, în locuri diferite ale oraşului nostru:

    • Luni: Parcul Schuman
    • Marţi: Piaţeta Gării
    • Miercuri: Piaţeta Teatrului „Mr. Gh. Pastia”
    • Joi: Locul de joacă (Stadionul Sud)
    • Vineri: Parcul Schuman



    Ajunsă la a VI-a ediţie, Biblioteca de Vacanţă este o veritabilă sărbătoare a lecturii în aer liber ce îşi aşteaptă şi anul acesta cititorii interesaţi de cunoaştere. Aceştia vor putea descoperi mai multe informaţii despre serviciile şi colecţiile deţinute, biblioteca realizând în acest fel şi un sondaj al gusturilor de lectură ce va fi folosit în politica sa de achiziţii.

    Vă aşteptăm de luni până vineri (în săptămâna 29 august – 2 septembrie), între orele 16:00 – 19:00, la Biblioteca de Vacanţă, unde comunitatea focşăneană va beneficia de aceleaşi servicii ca şi la sediile bibliotecii: înscriere, împrumut, restituire, consultare şi rezervări de titluri. Biblioteca a pregătit premii surpriză pentru toţi participanţii care se vor înscrie pentru prima dată la bibliotecă!


    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru



    sambata, 27 august 2011, 07:55

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.