.
  • Expozitii de primavara la Filiala Sud a Bibliotecii





    În această săptămâna, Filiala Sud a Bibliotecii Judeţene Vrancea este gazda a doua expoziţii în care tema principală este primăvara.
    Una din expoziţii intitulată Gânduri de primăvară este realizată de copiii din grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa nr.1 din Focşani aflaţi sub îndrumarea doamnelor educatoare Nicoleta Avram şi Violeta Gîsculescu şi face parte din Proiectul educaţional dintre grădiniţă şi bibliotecă Cartea prietena mea.




    Cea de-a doua expoziţie Primăvara prin ochi de copil este realizată de elevii clubului de abilităţi practice Mâini de aur de la şcoala N. Iorga din Focşani, îndrumator doamna învăţătoare Nicoleta Angheluţă şi doamna bibliotecară Adriana Măciucă şi face parte din proiectul educaţional Lumea minunată a cărţii.

    “Scopul acestei acţiuni este de a-i aduce pe copii în lumea cărţilor, de a-i învăţa cât de importantă este protejarea mediului înconjurător, dar şi de a le dezvolta imaginaţia, este un eveniment dedicat primăverii, renașterii și iubitorilor de frumos și armonie şi ne dorim ca frumusețea expoziției să-i inspire pe toți cei care în această săptămână vor trece pragul Bibliotecii Filiala Sud” , a afirmat bibliotecar coordonator Liliana Mocanu.



    marti, 3 mai 2011, 16:22

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.