.
  • Centrul de zi 'Danut’ din Brosteni reprezentat la Conferinţa naţională 'Anul European al Voluntariatului 2011 în România'



    Centrul pentru Consultanţă şi Cercetare în Domeniul Culturii – organismul naţional de implementare a Anului European al Voluntariatului (AEV) 2011, împreună cu grupul de lucru pentru AEV 2011, a organizat vineri, 4 februarie 2010, Conferinţa naţională “Anul European al Voluntariatului 2011 în România”, primul eveniment din calendarul oficial de activităţi dedicate acestui an în România.


    Conferinţa a avut loc la Hotel Howard Johnson din Bucureşti, începând cu ora 9.30. Manifestarea a reunit voluntari, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale care implică voluntari, instituţii publice care lucrează cu voluntari sau care au competenţe în sprijinirea activităţilor de voluntariat, instituţii publice şi private care finanţează activităţi de voluntariat, reprezentanţi ai companiilor care sprijină implicarea angajaţilor în programe de voluntariat. Paticipanţii au dezbatut teme de interes pentru mişcarea de voluntariat din România în cadrul a patru grupuri de lucru tematice: recunoaşterea competenţelor dobândite prin voluntariat, definiţie şi cadru legal pentru voluntariat, codul etic al organizatorilor activităţilor de voluntariat, voluntariatul sprijinit de angajator şi responsabilitatea socială corporatistă.



    Totodată, a avut loc un târg de oferte şi parteneriat – un spaţiu deschis interacţiunii şi dialogului dintre participanţi pentru exprimarea interesului referitor la implicarea în diferite evenimente sau programe ample care vor avea loc pe durata anului 2011.



    Avand in vedere numeroasele actiuni si activitati bazate in exclusivitae pe voluntariat, la acest eveniment a participat si reprezentantul Centrului de zi ,,DANUT’ din Brosteni. Ambasadorul Anului European al Voluntariatului in Romania a fost aleasa cunoscuta si indragita solista dna Margareta Paslaru.


    luni, 07 februarie 2011, 20:39

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.