.
  • Concurs aniversar eLog

    Magazinul online eLog organizeaza un concurs tematic cu ocazia implinirii a 4 ani de comert electronic.

    Detalii despre concurs:
    Deoarece nu avem cunostinta sa existe comentarii negative despre activitatea pe care o defasuram la eLog.ro, cea ce in teorie inseamna ca nu am suparat pe nimeni, dar nici comentarii pozitive nu sunt prea multe. In contextul acesta ne-am gandit sa va premiem.

    Puteti face unul sau mai multe din cele de mai jos daca doriti:

    - Alegeti din oferta eLog.ro trei produse cu, care ati avut de-a face si comentati aceste produse sau serviciile eLog.ro legat de aceste produse.

    - Comentati in doua sau trei fraze cel putin un articol de pe blog.eLog.ro

    - Publicati pe blogul dumneavoastra personal sau pe unul din site-urile de socializare, Facebook, LinkedIn, Twitter etc, un articol fie el cat de mic despre eLog.ro si trimiteti un link catre articol pe adresa de mail marketing@elog.ro, prentru a vedea ce ati publicat.

    - Scrieti un feedback de orice fel sub forma unui articol sau mini articol, chiar si intr-un simplu document si trimiteti-l pe adresa marketing@elog.ro, iar cu acordul dumneavoastra noi il vom publica pe blog adresa blog.eLog.ro.

    Vom juriza premierea celor care participa in functie de:
    Voia buna a fiecaruia, umorul spontan, creativitatea, alegerile de produse, limbajul folosit sau ori ce idee originala de a socializa cu noi.

    Premii:


    Premiul I : 1 X Imprimanta Laser Color HP LaserJet CP1215

    Premiul II : 1 X Imprimanta cu Jet Epson Stylus Photo P50
    Premiul III : 1 X Rama foto digitala 7 inch

    Mentiune : 2 X Flash USB Kingston 4GB Data Traveler

    Durata concursului:

    Asteptam cum probabil ati inteles, feedback de ori ce fel de la dumneavoastra, doar asa vom putea deveni mai buni. Cei care doresc sa partcipe la acest concurs sunt rugati sa o faca pana pe data de 20 septembrie 2010, iar apoi pe data de 25 septembrie o data cu aniversarea a 4 ani eLog.ro, prin intermediul blog-ului blog.elog.ro, vom anunta castigatorii acestor premii.



    De 4 ani langa dumneavoastra
    !

    Cu drag Echipa eLog



    vineri, 27 august 2010, 14:35

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.