.
  • Biblioteca de vacanţă, ediţia a V-a



    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează în Parcul Schuman în perioada 30 august 2010 – 03 septembrie 2010, între orele 1000 – 1300, ediţia a V-a a programului Biblioteca de vacanţă.



    Comunitatea focşăneană va beneficia de aceleaşi servicii ca şi la sediile bibliotecii: înscriere, împrumut, restituire, consultare şi rezervări de titluri.

    Programul Biblioteca de vacanţă în aer liber readuce în atenţia comunităţii noastre cartea şi se bazează pe diversitatea tematică a cărţilor expuse care sunt pentru toate categoriile de vârstă, începând de la preşcolari, elevi, studenţi, adolescenţi, adulţi şi vârstnici.

    Acest program se înscrie în manifestările de tradiţie ale Bibliotecii Judeţene având rolul de a promova şi stimula lectura în familie, de a atrage spre lecturǎ un numǎr cât mai mare de cititori.

    Ajunsă la a V-a ediţie manifestarea se bazează pe diversitate tematicǎ, pe sondarea gusturilor de lecturǎ, lucruri care ne vor ajuta în politica de achiziţii. De fiecare datǎ, de la an la an, Biblioteca de vacanţǎ, a unui peisaj lectorial în mişcare, veritabilǎ sǎrbǎtoare a lecturii în aer liber, îşi aşteaptă şi anul acesta publicul cititor, interesat de cunoaştere, de la publicul preşcolar la cel adult.

    Vă aşteptăm de luni 30 august până vineri 3 septembrie, între orele 1000 – 1300, în Parcul Schuman din municipiul Focşani (str. Maior Gh. Pastia), pentru a participa la această sărbătoare a cărţilor unde am pregătit surprize pentru toţi participanţii.


    Director: Teodora Fîntînaru


    vineri, 27 august 2010, 13:45

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.