.
  • Terra, suntem copiii tăi





    Sâmbătă, 8 mai, la Grădiniţa cu program prelungit nr.1 din Focşani a avut loc o sesiune de comunicări ştiinţifice intitulată 'Importanţa înţelegerii şi protejării mediului înconjurător prin toate mijloacele de care dispunem' din cadrul proiectului Terra, suntem copiii tăi, proiect în colaborare cu Biblioteca Judeţeana Vrancea Filiala Sud, Inspectoratul Şcolar Vrancea, Casa Corpului Didactic, SC Divori Prest, Agenţia pentru protectia mediului si multe alte instituţii ale judeţului nostru.



    Sesiunea s-a adresat tuturor cadrelor didactice interesate să participe la această manifestare. Au fost prezentate aproximativ 75 de lucrări pe teme ecologice, premierea lor urmând a se face pana la finalul anului şcolar, iar prin desenele, fotografiile şi materialele prezentate din materiale reciclabile expuse s-a dorit conştientizarea importanţei înţelegerii şi protejării mediului înconjurător prin toate mijloacele de care dispunem.

    La acţiune au participat gazdele noastre prin dna Director Mariana Călin care a avut şi cuvântul de deschidere al sesiunii, coordonatoarele proiectului Ed. Nicoleta Avram şi Violeta Gîsculescu, din partea Bibliotecii Judeţene Dna bibliotecar Liliana Mocanu precum şi reprezentanţi de la celelalte instituţii colaboratoare şi participante.



    Proiectul este conceput pentru a conştientiza cât mai multe persoane implicate, de importanţa înţelegerii şi protejării mediului înconjurător. Gradul înaintat de civilizaţie la care a ajuns omenirea creează o falsă senzaţie de echilibru şi securitate. Atât de preocupat de bunăstarea sa personală, omul a început să excludă din ecuaţia vieţii tocmai VIAŢA.


    sambata, 15 mai 2010, 08:26

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.