.
  • Mugurii vrânceni, concurs pentru promovarea muzicii





    Liceul de Artă 'Gh. Tattarescu' va organiza, pe 29 mai, Concursul Interjudeţean 'Mugurii vrânceni'. Preselecţia pentru judeţul Vrancea se va derula în data de 15 mai, la sediul liceului din strada Ştefan cel Mare. În ultimii doi ani, concursul s-a desfăşurat la nivel judeţean. El este prezent în calendarul activităţilor educative al MECTS şi se derulează pe două secţiuni, arte plastice şi muzică. Se adresează copiilor cu vârste diferite din toată zona Moldovei. Fiecare din cele două secţiuni are câte două subsecţi-uni, pe vârste diferite: clasele I-IV şi clasele V-VIII. La secţiunea arte plastice, tema concursului este „Călătorie în timp“. Tehnica de lucru este în tempera, acuarelă sau goaşă. La secţiunea muzică, concursul se va desfăşura pe două genuri: folclor şi muzică uşoară şi pot participa solişti vocali sau grupuri vocale.

    Cititi mai jos programul si regulamentul de organizare al concursului. Folositi functiile 'Fullscreen' si 'Zoom' pentru o lecturare optima.




    Evenimentul va avea loc la Teatrul „Mr.Gh Pastia“ din Focşani. Gala de premiere va purta numele „Avânt de sunet şi culoare“ şi va avea loc pe 29 iunie la ora 18.00. Concursul Interjudeţean „Muguri vrânceni” se realizează în parteneriat cu Asociaţia Culturală a Elevilor Artişti „Milcovia” şi cu susţinerea Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia”. Coordonator al acestui concurs este directorul Liceului de Artă „Gh. Tattarescu“, Viorica Moldovianu.




    joi, 13 mai 2010, 17:18

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.