.
  • Preview Audi A1



    Pentru ca nu mai este foarte mult de asteptat pana in toamna, cand va fi prezentat pe viu modelul Audi A1, v-am pregatit cateva informatii despre dotarile standard si despre cele pe care le veti putea adauga, celui mai mic model din familia Audi.

    In primul rand trebuie sa stiti ca exista doua versiuni de baza ale modelului. Attraction e varianta mai calma, dar plina de personalitate si emotie. Ambition e forma de sportivitate si dinamism care i se potriveste perfect lui A1.



    La aceste doua variante puteti opta pentru unul din pachetele pregatite: 'comfort-drive', 'S-line', 'media-style' sau 'competition legends'. In cazul in care nu va inacanta nici unul din pachetele standard, puteti alege din multitudinea de optiuni de personalizare disponibile pentru modelul cu cel mai tanar spirit din familia Audi.

    Sunt sigur ca deja ati reusit sa va formati o idee, despre cum ar arata modelul ideal pentru fiecare dintre voi. Acum insa va pun la dispozitie si lista de prevanzare pe care va invit sa o vizualizati mai jos.

    Folositi functiile 'Fullscreen' si 'Zoom' pentru o lecturare optima.






    Detalii suplimentare despre acest model gasiti la distribuitorul dvs. Audi - Scorpion Focsani, Calea Moldovei nr. 16., tel./fax: 0237/236.866


    via www.midocaracter.ro

    joi, 13 mai 2010, 08:07


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.