.
 • Volkswagen Polo GTI consuma doar 5.9 litri la suta

  Noul Polo GTI este cel mai economic model de performanta bazat pe Polo creat vreodata, in timp ce este cel mai rapid Polo de serie. Polo GTI are un motor TSI de 1.4 litri care ofera 180 CP si 250 Nm.  Volkswagen a dezvaluit detaliile tehnice ale lui Polo GTI inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Dupa cum stiti, modelul este echipat cu un propulsor 1.4 TSI de 180 CP si 250 Nm. Unitatea TSI de 1.4 litri este cu 25% mai eficienta decat cea a modelului precedent si are un consum mediu de carburant de numar 5.9 litri la 100 kilometir, in conditiile in care acceleratia de la 0 la 100 km/h este realizata in doar 6.9 secunde iar viteza maxima este de 229 km/h. Cuplul motor maxim este furnizat intre 2.000 rpm si 4.500 rpm, in timp ce puterea maxima este oferita la 6.200 rpm.

  Polo GTI este disponibil in doua versiuni de caroserie – cu trei usi si cu cinci usi si are o masa de 1.194 kilograme. In timp ce este cel mai rapid Polo GTI creat vreodata, acesta este si cel mai eficient model din aceeasi serie. Emisiile de CO2 ale acestui model sunt de 139 grame CO2 per kilometru, gratie faptului ca motorul TSI beneficiaza de un compresor si o turbina, alaturi de o cutie de viteze DSG cu sapte trepte si un sistem de injectie directa. Tendintele supraviratorii sunt elimintate din start prin intermediul diferentialului XDS, acelasi cu cel folosit de Golf VI GTI.

  Polo GTI este primul Polo care este disponibil cu faruri bi-xenon cu lampi adaptive la viraje, pozitii cu LED-uri precum si o trapa panoramica din sticla. Printre elementele deosebite ale lui Polo GTI putem enumera jantele Denver de 17 inch din aliaj usor, etrieri vopsiti in rosu, pedale sport din aluminiu, volan sport cu trei spite imbracat in piele si echipat cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza si numeroase alte echipamente speciale.


  via Automarket.ro


  sambata, 20 februarie 2010, 10:23

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.