.
  • Volkswagen va dezvalui la Geneva noua generatie Sharan





    Volkswagen se pregateste sa expuna la Geneva si noua generatie a modelului Sharan. Monovolumul a fost dezvoltat pe aceesi platforma cu Golf si Passat.




    Volkswagen nu se multumeste doar cu noua generatie Touareg si noul Polo GTI si pregateste inca o surpriza pentru publicul prezent la Salonul Auto de la Geneva. Asul din maneca se numeste Sharan si vine cu o noua generatie, care se aliniaza la normele de design si calitate impuse de cele mai noi modele Volkswagen.

    Constructorul german lasa astfel in urma 15 ani in care Sharan a folosit o platforma comuna cu Ford si Seat. Noua generatie a monovolumului va folosi aceeasi platforma regasita si pe modelele Golf si Passat, preluand implicit si motorizarile diesel si benzina cu care publicul deja s-a obisnuit. In premiera, Sharan se va bucura si de transmisia DSG cu dublu ambreiaj dar si de sistemul de tractiune integrala Haldex.

    Ultimele imagini spion au tradat acelasi contur de monovolum si usile spate glisante, ceea ce inseamna ca noua generatie nu va veni cu multe modificari ale produsului.

    Noul monovolum va sta la baza fratelui de concern, Seat Alhambra, care isi va face debutul oficial in cadrul salonului de la Paris din toamna.


    via Automarket.ro


    sambata, 20 februarie 2010, 10:13

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.