.
 • Apel umanitar pentru Alexandra Comănici!

  Alexandra s-a nascut pe 21 februarie 1986 la Ploiesti in familia unor ingineri, fiind un copil mult dorit si asteptat timp de 7 ani dupa nasterea singurei sale surori.


  Copilaria i-a fost un vis aproape de bunicii care au fost nelipsiti din preajma ei. Toate vacantele si le petrecea la casa batraneasca a strabunicilor, unde gasea compania celor mai indragite fiinte: animalele. Acesta a si fost motivul pentru care atunci cand sora ei mai mare a plecat la facultate, a aparut in pragul case cu un pisoi pricajit pe care familia l-a adoptat de dragul ei.  Decizia de urma cursurile unei facultati de medicina umana sau veterinara si-a schimbat-o in ultimul moment cand si-a dat seama ca ar fi mult prea greu de suportat suferinta celor dragi ei, asa ca a ales stomatologia. Acum 2 ani, intr-o perioada dureroasa pentru ea, dupa ce si-a pirdut unul dintre bunici, l-a intalnit pe cel care s-a dovedit a-i fi alaturi la bine si la greu - Bogdan. Era foarte fericita in preajma lui si nu odata afirma fara retineri ca el este cel care a invatat-o ce inseamna sa iubesti cu adevarat, si alaturi de care se simte iubita, valoroasa si in siguranta. Planificasera sa se logodeasca de sarbatori, mai exact de Craciun in 2009, and vestea cumplita a bolii Alexandrei i-a lasat fara cuvinte pe toti.

  Bogdan a facut un gest demn de respectul tuturor. S-au logodit in spital la doua saptamani de la diagnostic. De parca boala nu ar fi fost de ajuns, la scurt timp a mai venit o veste rea: Alexandra si Livia, sora ei, desi seamana foarte bine fizic si au acelasi grup sangvin, nu sunt compatibile genetic. Asta inseamna ca cea mai buna varianta terapeutica pentru ea, transplantul de celule stem, nu se poate face de la sora ei.

  Singura solutie a ramas un transplant de la un donator neinrudit cu care printr-un mare noroc ar putea fi compatibila.

  In acest moment Alexandra este internata intr-o Clinica de specialitate din Italia unde asteapta gasirea unui om care sa-i "semene" genetic. Este optimista, increzatoare in sansa ei si intr-o soarta care sa fie de partea ei.  Povestea ei o gasiti in intregime aici.  Conturile unde se pot face donatii sunt:

  LEI - RO29BTRL02701201554077XX

  EUR - RO75BTRL02704201554077XX

  Conturile sunt deschise la Banca Transilvania pe numele COMANICI ALEXANDRA OFELIA. Va rugam precizati ca suma depusa reprezinta DONATIE.  luni, 1 februarie 2010, 10:55

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.