.
  • Va multumim din suflet si avem vesti!





    In sfarsit iata si ceva vesti bune, venite pe mail:


    "Dragii nostri prieteni,
    Luni 28.12.2009, ca urmare a doua donatii semnificative primite in aceeasi zi, am depasit suma necesara interventiei la care va fi supus Rares. Va multumim tuturor: rude, prieteni, cunostinte, colegi, colaboratori si necunoscuti cu suflet mare care ati fost permanent alaturi de noi cu donatii, incurajari, vorbe bune, rugaciuni. Va multumim din suflet si ne vom ruga ca tot binele facut sa vi se intoarca inzecit.

    Imediat ce vom totaliza sumele din conturile bancare, banii primiti direct acasa si vom recupera si urnele, voi posta pe blog suma exacta adunata din donatiile Dumneavoastra. Nu stim in acest moment la cat se ridica aceasta suma, doar banuim ca urmare a unor calcule aproximative ca am depasit cu mult suma de 15.000 euro. Banii adunati vor fi folositi pentru plata interventiei, transportului, cazarii, plata unor eventuale zile de spitalizare peste cele 7 luate in calcul la deviz, recuperarea medicala si eventualul control post-operator. Iar restul sumei ce va depasi aceste cheltuieli va fi donata altor copii, tineri, oameni aflati in nevoie. Pentru ca, asa cum altii ne-au ajutat pe noi, asa vom ajuta si noi, la randul nostru.

    Toate documentele justificative vor fi postate pe blog pe masura ce platile vor fi efectuate. Dorim prin acest mesaj sa va rugam sa anuntati si alte persoane de care stiti ca intentioneaza sa ne ofere ajutorul ca nu mai avem nevoie de alti bani si ca-i rugam sa doneze sumele altor copii sau tineri aflati in nevoie.
    Voi, cei care ati postat strigatul nostru de ajutor pe bloguri, site-uri, majoritatea veti gasi comentariul meu prin care anunt ca am reusit sa adunam suma necesara. Pe restul, unde nu am reusit sa postez acest comentariu, va rog sa introduceti o nota prin care sa fie anuntati toti vizitatorii despre reusita noastra.

    Pe cei care ne-ati ajutat cu mediatizarea apelului nostru umanitar prin postarea de afise in mijloacele de transport in comun/autogari, va rog sa le adunati si va multumesc din suflet pentru sprijinul acordat.

    Va dorim un an nou plin de impliniri si tot binele din lume. Veti fi mereu in gandul nostru, ca cei care ati contribuit la indeplinirea dorintei noastre de a-i oferi lui Rares o viata normala.

    VA MULTUMIM INCA O DATA DRAGII NOSTRI CE ATI FOST SI NE SUNTETI APROAPE!

    Cu drag,
    Rares, Diana si Adrian Cozma"




    Povestea lui Rares am spus-o si eu pe blogul meu, aici, pe scurt.

    Ma bucur pentru acest deznodamant fericit.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.