.
 • Design-ul Audi a fost premiat de catre Clubul Designerilor Germani


  Design-ul corporate al celor de la Audi a fost premiat cu distinctia "Good Design". Acest premiu vine in anul in care marca din Ingolstadt si-a sarbatorit centenarul.

  Audi a primit distinctia "Good Design" din partea Clubului Designerilor Germani. Aspectul evoluat al marcii din Ingolstadt si noul limbaj de design al celor de la Audi au fost principalele elemente apreciate de catre asociatia germana. Noul aspect al siglei Audi a fost si el apreciat de catre designerii germani, care considera ca nuanta “aluminium silver” este perfecta pentru a reprezenta experienta celor de la Audi in dezvoltarea modelelor cat mai usoare – element esential pentru masinile viitorului.

  Schimbarea siglei Audi face parte din reorientarea design-ului corporate al marcii din Ingolstadt. Ultima schimbare de acest gen pentru marca Audi a avut loc in 1995. De data aceasta, cei de la Audi s-au concentrat pe motto-ul lor "Vorsprung durch Technik". Font-ul exclusiv al celor de la Audi se numeste "Audi Type" si a fost desenat de Paul van der laan si Pieter van Rosmalen in urma unui concurs international. Nuanta de rosu utilizata simbolizeaza sportivitatea marcii din Ingolstadt fara a "incurca" din punct de vedere stilistic cele patru inele ale siglei Audi.


  Concursul de design organizat de Clubul Designerilor Germani a avut loc pentru prima data in 1999 si este disputat in fiecare an.

  via Automarket.ro

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.