.
  • Alex Balaș din SUA „se mută” la Centrul de Limbi Străine


    Din 11 decembrie, Alex Balas, colaboratorul nostru din SUA, vine acasă, la Focșani, si vă va sta la dispozitie!




    După ce am spart gheata prin metoda videoconferintelor online pe tema studiilor în străinătate si a examenelor TOEFL, SAT, Cambridge, etc. doritorii au acum oportunitatea de a discuta „face to face” (fată în fată) cu Alex Balas, colaboratorul nostru din SUA.

    Alex este doctorand în anul IV la Știinte politice, University of Illinois, SUA, si a acceptat să colaborăm în acest proiect si demers educational în sprijinul elevilor si a tuturor celor care vor să studieze la o universitate în străinătate, fie SUA, Marea Britanie sau oriunde în altă parte.

    Experienta lui Alex în acest domeniu este pretioasă iar informatiile oferite celor care au fost la videoconferintă si pe care le-am publicat si pe acest blog, sunt de mare folos tinerilor, mai ales că ele vin de la sursă primară, deoarece multi nu stiu de unde să acceseze acest tip de informatie sau nu au această posibilitate sau pur si simplu nu sunt îndrumati de cei care detin informatiile.

    Acum Alex vine acasă, la Focsani, si va sta suficient de mult încât toti cei care au nevoie de ajutor cu informatii despre examene, cu aplicatii la universităti, cu recomandări si îndrumări, le pot obtine acum direct de la Alex. El va sta la dispozitia tuturor la Centrul de Limbi Străine, după un program pe care îl vom stabili în functie de solicitările voastre.

    Tot Alex ne va mai aduce câteva manuale TOEFL si SAT, din editiile cu CD, care nu sunt foarte accesibile din cauza preturilor mari.

    Reamintesc adresa lui Alex, pentru cei care doriti să-i scrieti: balexandru1981@yahoo.com

    Iar pe noi stiti unde ne găsiti, dacă vreti detalii referitoare la venirea lui: ACASĂ la Centrul de Limbi Străine!





    Sursa: Anamaria Cătănoiu, coordonator Centru

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.