.
  • Doru Octavian Dumitru revine la Focsani cu un spectacol cu efecte speciale - 'Glezne de rima'


    Comedie de Las Vegas pentru prima oara in Romania

    Doru Octavian Dumitru revine astazi la Focsani cu un spectacol de exceptie: "Glezne de rima", spectacol ce este programat in aceasta seara, la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor 'Leopoldina Balanuta'.

    In cadrul acestui show 100% inedit mult indragitul comic Dorul Octavian Dumitru are ca parteneri de spectacol elemente tehnice precum sunet, lumini, visuals. De asemenea spectacolul va oferi spectatorilor si multe surprize pirotehnice. Prin intermediul acestui eveniment, Doru Octavian Dumitru va rasfata publicul focsanean cu o adevarata terapie de ras, veselie si destindere. Evenimentul include pe langa numeroasele ingredientele mentionate mai sus o realizare tehnica de exceptie

    Pretul biletelor este 30 lei.


    "La pregatirea noului spectacol se lucreaza de mai bine de 6 luni, iar productia tehnica va fi executata simultan de trei echipe de tehnicieni, care totalizeaza peste 30 de profesionisti. Spectacolul a avut mare succes pe litoral. Doru Octavian Dumitru va fi singur pe scena, insa, timp de aproape doua ore, nu ii va opri din ris pe cei prezenti in sala. Show-ul are multe efecte speciale, lasere, ecrane, muzica", a declarat Radu Samoila, cel care se ocupa de promovarea spectacolului. Show-ul marca "Doru Octavian Dumitru" este organizat impreuna cu Asociatia Cultural-Artistica "Best-Art" si DMB Music Records si face parte dintr-un turneu national care se va desfasura pina pe 5 decembrie in mai multe orase din tara.



0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.