.
  • Cel mai economic Golf din toate timpurile disponibil in curand la Scorpion


    Valori de top pentru clasa din care face parte: 3,8 l/100 km şi 99 g/km CO2


    Focsani, 15 octombrie 2009 – Cea de-a doua generaţie a modelului Golf BlueMotion este gata să pornească la drum: TDI, sistemul de pornire-oprire şi recuperarea energiei de frânare garantează valori de top pentru clasa din care face parte. În Germania, preţul de pornire este de 21.650 euro. În Romania, preturile vor fi disponibile din 19 octombrie 2009.

    Noul Golf BlueMotion include un pachet de componente variate de înaltă tehnologie şi soluţii de detaliu pentru a garanta atingerea de valori extrem de reduse la capitolul consumului şi al emisiilor. Cu un consum mediu de carburant de 3,8 l/100 km în condiţiile unor emisii de CO2 de numai 99 g/km, acesta este cel mai economic Golf din toate timpurile. O contribuţie esenţială este asigurată de propulsorul TDI 1.6 foarte eficient: noul motor cu tehnologie Common-Rail dezvoltă o putere remarcabilă de 77kW/105 CP şi este, cu toate acestea, mai economic decât un Polo BlueMotion din prima generaţie. Această comparaţie demonstrează în mod elocvent eforturile intense depuse de Volkswagen pentru eficientizarea continuă a modelelor sale. Puterea este transferată cu ajutorul unei cutii manuale cu cinci trepte cu un raport de transmise mai lung, iar recomandarea de cuplare a treptelor de viteză indică permanent soluţia optimă pentru a asigura un consum redus de carburant.


    Alte elemente oferite de Golf BlueMotion sunt reprezentate de recuperarea energiei de frânare, un sistem de pornire-oprire (oprire automată a motorului la staţionarea autovehiculului), pneuri optimizate din punct de vedere al rezistenţei la rulare, jante foarte uşoare şi aerodinamice, precum şi o linie de ansamblu aerodinamică a caroseriei.


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.