.
  • Romanian PR Week - Relatiile Publice. Quo vadis?, 29 septembrie -1 octombrie, Palatul Parlamentului


    7 speakeri internationali

    7 invitati internationali si 23 de profesionisti romani de Relatii Publice vor participa la cea de-a 7-a editie a congresului Romanian PR Week, ce va avea loc in perioada 29 Septembrie-1 Octombrie, la Palatul Parlamentului.



    Alaturi de practicieni si consultanti romani, lucrarile congresului vor beneficia de expertiza unor profesionisti internationali de top precum: Tony Meehan (Marea Britanie), Presedintele TMA Communications si fost director al competitiei internationale IPRA Golden World Award; Dr. Horst Avenarius (Germania), Fondator si Presedinte de onoare al Consiliului German de Etica in PR; Roberto Zangrandi (Belgia), Director Corporate European Affairs Enel si Presedintele Confederatiei Europene de Relatii Publice (CERP); Erwin De Weerdt (Belgia), director general al SilverLinning Management Communications & EU Affairs; Dr. Katerina Tsetsura (SUA), reprezentant al Institute for Public Relations (IPR) si Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications.

    5 dezbateri inedite la congresul PR Week


    Teme inedite precum PR 2.0: consecintele tehnologiilor web 2.0 asupra practicii de relatii publice; Lobbying: comunicare, transparenta si persuasiune; Etica in Relatii Publice: repere. tendinte si controverse; Creativitatea in PR; De la Public Relations la Public Engagement; Rolul relatiilor publice in restaurarea increderii in business si mass-media sunt abordate in cadrul congresului PR Week de nume sonore si de speakeri straini de top.

    Premiera: rezultatele cercetarii "Media Transparency and Media Practices in Romania"
    Un element de noutate al acestei editii il reprezinta prezentarea in premiera in cadrul dezbaterii "Etica in Relatii Publice" a rezultatelor primei cercetari despre practicile media in raporturile PR-presa: "Media Transparency and Media Practices in Romania: Results of a Nation-wide Survey of Practitioners", un studiu realizat de Forum for International Communications in parteneriat cu prestigiosul US Institute for Public Relations si Centrul pentru Jurnalism Independent.

    PR Award Gala Night


    Evenimentul festiv PR Award Gala Night va avea loc in seara zilei de 30 Septembrie. Cea de-a saptea editie a competitiei Romanian PR Award a inregistrat un numar record de participanti, reunind 142 de proiecte in cadrul celor 9 categorii de concurs.

    Training "Internal Communication"


    Romanian PR Week se incheie in data de 1 octombrie cu un training tematic, intitulat "Internal Communication. Getting the most from your employees", sustinut de Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications si Erwin De Weerdt, Managing Director SilverLining, Management Communication & EU Affairs.

    Agenda PR Week


    Agenda PR Week poate fi descarcata aici.

    Inscrieri si Reduceri


    Inscrierile pana la data de 15 Septembrie beneficiaza de o reducere de 10%. Pentru 2 sau mai multi participanti din cadrul aceleiasi organizatii se acorda o reducere de 10%. Studentii beneficiaza de o reducere de 50%.

    Inscrie-te acum aici!

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.