.
  • A 6-a editie a Bran Beetle Meeting, 11-13 septembrie 2009, powered by Rompetrol


    11-13 septembrie, Bran Beetle Meeting @ Vampire Camping

    Ce au in comun o multime de "broscari" si "broscarite" cu masini cu forme rotunjite si motoare duduitoare si cu Vampire Camping, o oaza de verdeata unde natura este la ea acasa, la cativa pasi de Castelul Bran?

    Te invitam la cea de-a sasea editie a Bran Beetle Meeting, sa descoperi o lume in care pasiunea pentru volkswagenul broscuta a dus la formarea unei comunitati in care regasesti persoane care provin din medii diferite dar care se intalnesc oricand cu placere pentru a schimba pareri despre surubute, carburatoare, bujii, radiouri sau orice alte lucruri legate de pasiunea lor, VW beetle.

    Incepand cu 11 septembrie, ora 15.00, Vampire Camping din Bran isi deschide portile ca in fiecare an, pentru un weekend vesel cu multe surprize, pregatit special pentru tine de Volkswagen Classic Club.

    Programul antiplictiseala include o noapte de film, o dimineata cu cafea la portile cetatii Rasnov, o dupa-amiaza cu concursuri distractive si, desigur, printre toate acestea, bere rece si gratare incinse. Surprizele sunt incluse.

    Te asteptam sa ni te alaturi daca esti posesorul unui VW clasic, fie el beetle, type 3, karmann ghia sau bulli. Daca ai un New Beetle, alaturi de noi poti sa descoperi istoria care a stat la redesenarea masinii moderne pe care o conduci. Tot in acest weekend vei putea sa testezi noul VW Polo adus de prietenii de la Tess Brasov.

    Bran Beetle Meeting este organizat cu sprijinul Rompetrol, Porsche Romania, Porsche Autovehicule Comerciale, Tess Brasov, Repsol Eveniment sprijinit de 4 Cars, 121 Comunitatea femeilor senzationale.

    Alte detalii gasesti aici: http://www.vwclassicclub.ro/bbm

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.