.
  • Raportul Anual Audi - castigator pentru a doua oara consecutiv



    * Raportul Anual intocmit de Audi pe 2008 a primit premiul BCP - "Cea mai buna publicatie organizationala", editia 2009

    * Juriul a decis: "O simbioza perfecta intre mediul tiparit si online"
    * Remarcabilul raport anual a concurat alaturi de alte 60 de publicatii



    Ingolstadt / Berlin / Focsani – Audi a prezentat un raport anual remarcabil la editia de anul acesta a celei mai mari competitii de publicatii organizationale din Europa.

    Un concept castigator: sub auspiciile Ministrului german al Economiei Karl-Theodor zu Guttenberg, Forum Corporate Publishing e.V. a desemnat publicatia Audi drept cel mai bun Raport Anual din 2008. Astfel, Audi obtine pentru a doua oara consecutiv premiul BCP pentru "Cea mai buna publicatie organizationala".

    Juriul a caracterizat abordarea inovatoare ca "un exemplu tipic de consolidare a imaginii marcii; un raport anual exceptional care incorporeaza perfect tot ceea ce inseamna publicatie organizationala". "O simbioza perfecta intre mediul tiparit si online a transformat raportul anual intr-un Audivers" - acesta este argumentul juriului pentru decernarea premiului companiei Audi, care a concurat alaturi de alte 60 de companii renumite la nivel international. Juriul a apreciat, in special, combinatia internationala de succes intre articolele captivante de revista, experienta vizuala globala, raporturi si interviuri cu celebritati.

    Raportul anual reprezinta o unealta importanta in prezentarea unei companii clientilor si investitorilor sai. Rupert Stadler, presedintele Consiliului de Administratie al Audi AG surprinde esenta acestui demers: "Crearea unei imagini publice pozitive nu se bazeaza exclusiv pe produse atractive. Raportul anual curent demonstreaza, de asemenea, extraordinara putere inovatoare a companiei Audi. De aceea, sunt extrem de multumit de faptul ca raportul nostru anual a castigat pentru a doua oara consecutiv, fapt care a coincis cu aniversarea centenarului marcii celor patru inele".

    Incepand din 2003, Forum Corporate Publishing e.V., in colaborare cu cele mai renumite reviste din domeniu, acquisa, Horizont, w&v si, incepand cu acest an, revista elvetiana "Werbewoche" acorda in fiecare an premiul pentru "Cea mai buna publicatie organizationala" - BCP - celor mai bune publicatii din Germania, Austria si Elvetia. Este cea mai mare competitie de acest gen din Europa, cu peste 600 de publicatii primite anual.

    Selectia este realizata de 120 de experti renumiti: jurnalisti, directori artistici, specialisti in marketing si comunicare organizationala. Printre criteriile de acordare a unei note mari se numara abordarea globala, credibilitatea textului si calitatea jurnalistica, realizarea grafica, dar si gradul de relevanta al temelor abordate si modalitatea optima de a se adresa grupului-tinta.

    Pentru prima data de la abordarea noului concept de publicatie, in 2005, toate articolele din reviste pot fi acum ascultate sau vizionate in formate captivante audio si video: toate detaliile incluse in raportul anual prind viata accesand adresa de internet www.audi.com/ar2008. Un astfel de exemplu este cursa virtuala rapida de pe circuitul Nürburgring, la bordul unui model Audi R8, link accesat de numerosi utilizatori de Internet.

    Raportul Anual Audi 2008 a fost tiparit in 100.000 de exemplare, in limbile germana, engleza si chineza.


    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.