.
 • Trupa americana Limp Bizkit a vizitat Bucurestiul intr-o limuzina Volkswagen Phaeton si gama de modele Volkswagen Caddy.


  Trupa americana Limp Bizkit a avut la dispozitie, pe toata durata vizitei in Romania un Volkswagen Phaeton, un Volkswagen Caddy Life Style si un Caddy 4Motion.  Trupa americana Limp Bizkit a concertat in Romania, pe 28 iunie, la Arenele Romane din capitala, intr-un spectacol inclus în turneul "Unicorns N' Rainbows 2009", potrivit site-ului oficial al formatiei.
  Turneul a inceput pe 20 mai, la Riga, în Letonia, şi a inclus show-uri la Moscova, Helsinki, Kiev, Milano, Berlin, Praga, Zagreb, Sofia, Paris, dar si la mai multe festivaluri din Marea Britanie, Germania si Austria.
  Infiintata in 1994, in Florida, trupa formata din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitara), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) si DJ Lethal (clape) a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume.
  Pana in prezent, Limp Bizkit a lansat cinci albume de studio - "Three Dollar Bill, Yall$" (1997), "Significant Other" (1999), "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water" (2000), "Results May Vary" (2003) si "The Unquestionable Truth (Part 1)" (2005).


  Volkswagen sustine muzica de calitate. Dupa Depeche Mode, Shakira, Duran Duran, sponsorizarea concertului Leonard Cohen, sustinerea concertului Patriciei Kaas, implicarea in concertul trupei americane Limp Bizkit la Bucuresti este o urmare fireasca pentru Volkswagen.  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.