.
 • Patricia Kaas a vizitat Bucurestiul intr-o limuzina Volkswagen Phaeton


  Focsani, 16 iunie 2009 - Patricia Kaas a avut la dispozitie, pe toata durata vizitei in Romania un Volkswagen Phaeton, iar personalul sau un Volkswagen Multivan.


  Spicuim din povestirile Patriciei Kaas cu reprezentantii Volkswagen:

  „Am ajuns in Romania sambata seara, destul de tarziu si, cum se intampla adesea in timpul unui turneu, nu am reusit sa vad foarte multe sau sa intru in contact cu oamenii."
  "Kabaret nu este un simplu concert, este un spectacol. Vor avea loc proiectii video si chiar momente de dans, balet contemporan”. „Kabaret este si primul album pentru care am scris o melodie.” „Rumpelkammer nu era un cabaret clasic, cu pene si dansatoare, insa a fost o scoala foarte buna in care m-am format ca muzician, in primul rand prin contactul cu tinerii pe care l-am avut, dar si din cauza conditiilor tehnice dificile. Astazi nu-mi este greu sa urc pe scena, pentru ca am aceasta experienta.” „Am vrut ca acest show sa fie un omagiu adus anilor '30 si femeilor acelei perioade”

  Daiana Stoicescu, PR Volkswagen, detaliaza intalnirea cu Patricia Kaas: ”Sunt foarte incantata ca am avut ocazia sa o intalnesc pe una dintre cele mai de succes cantarete de limba franceza din lume. Sunt foarte multumita ca Patricia Kaas a fost vazuta pe toata durata vizitei din Romania intr-un Volkswagen Phaeton, iar personalul sau a tranzitat Bucurestiul intr-un Volkswagen Multivan.”

  “Traseul turneului a traversat numeroase tari ca Franta, Rusia, Germania, Belgia, Elvetia, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Turcia, Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ucraina iar faptul ca in România, Patricia Kaas s-a deplasat cu un Volkswagen Phaeton este o recunoastere a calitatilor deosebite ale acestei limuzine de lux” declara Sebastian Vlasceanu, Marketing Manager Volkswagen.

  Patricia Kaas a revenit la Bucuresti pentru a patra oara pentru a-si promova pe scena Salii Palatului noul album, "Kabaret", intr-un concert ce a incheiat turneul mondial inceput in noiembrie anul trecut.

  “Volkswagen sustine muzica de calitate. Dupa Depeche Mode, Shakira, Duran Duran, sponsorizarea concertului Leonard Cohen, sustinerea concertului Patriciei Kaas este o urmare fireasca pentru Volkswagen” sustine Daiana Stoicescu, PR –ul marcii Volkswagen.
  Sursa: Porsche Romania / Scorpion


3 comentarii:

 1. Cauta-blog says:

  ala sigur e Phaeton? nu prea pare

 1. danyrolux says:

  Da, este modelul vechi de Phaeton.

 1. alinuu says:

  pe criza asta merge si cel vechi :)

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.