.
  • Concert de vacanta - Orchestra de camera 'Unirea' Focsani

    Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” va invita la un eveniment extraordinar de muzica clasica - Orchestra de Camera „Unirea” va concerta duminica, 28 iunie, de la ora 19.00, la sala Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”.


    Reprezentantiile orchestrei, implicit concertul extraordinar de duminica, fac parte din proiectul cultural „Rinascimento Musici – seconda volta”, avind in special ca target tinerii intre 15 si 26 de ani. In acest week-end asadar, focsanenii au parte de un nou concert de muzica clasica. Acesta este oferit de solistii Madalina Bobocel, la violoncel si Vasile Calmis, la clarinet, sub indrumarea dirijorului german stabilit in Romania, Vincent Grüger. În program sint incluse creatii ale mai multor compozitori cunoscuti, printre care Gerog Friedrich Handel, Antonio Vivaldi, Johannes Brahms, Johan Strauss, Joseph Strauss, Dmitri Sostakovici sau Astor Piazolla.


    Biletele au fost puse in vinzare la Agentia Teatrului Municipal Focsani, incepind cu 15 iunie. Pretul unui bilet este de 15 lei la categoria I si 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.