.
  • Audi a inregistrat o crestere cu 21 la suta a vanzarilor in China

    Producatorul german de automobile Audi a raportat, pentru luna aprilie, o crestere a vanzarilor, fata de luna precedenta, cu 21%, in China (inclusiv Hong Kong). Conform cifrelor oficiale, intr-o singura luna, au fost livrate peste 12.000 de unitati, interval in care in provincia Shaoxing s-a deschis cel mai mare centru de distributie Audi din Asia, cu peste 16.000 de metri patrati.
    Noul centru "Shaoxing Baolide" este cea de-a 11-a reprezentanta chineza care va implementa noua arhitectura de distributie la nivel mondial. Noul model Audi A4L a contribuit semnificativ la acest record de vanzari, producatorul german livrand peste 3.000 de unitati (mai mult cu 78 la suta) in versiunea lunga a acestei limuzine de dimensiuni medii.

    Totodata, cifrele de vanzari pentru modelul Audi A6L au crescut considerabil, cu 12 la suta, ajungand la 7.976 de unitati. In prezent, compania Audi este reprezentata pe piata chineza prin cei 136 de dealeri din 95 de orase. Pana la finele anului, in China s-a programat deschiderea a inca 16 centre de distributie Audi.

    Potrivit rapoartelor de vanzari valabile pentru anul 2008, Audi a vandut peste un milion de automobile, devenind, astfel, cel de-al 13-lea an record consecutiv. Audi produce automobile in Ingolstadt si Neckarsulm (Germania), Györ (Ungaria), Changchun (China) si Bruxelles (Belgia).

    La finele anului 2007, in orasul Aurangabad din India a inceput productia modelului Audi A6, iar in octombrie 2008, a modelului Audi A4.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.