.
 • Audi este cotata ca cea mai buna marca din punct de vedere al acoperirii asigurarilor


  · Asigurarile cu acoperire totala pentru Audi A3, A6, A8 si Audi TT sunt mai economice decat cele oferite pentru concurenta
  · Clasare buna si pentru celelalte modele
  · Costuri mai mici pentru asigurari datorita tehnologiilor sofisticate
  Ingolstadt / Focsani – Calitatea premium a automobilelor Audi isi dovedeste utilitatea si in cazul costului asigurarilor. Acestea sunt concluziile celor mai recente informatii primite de la Asociatia Germana de Asigurare (GDV).Asociatia a acordat din nou, pentru intreaga gama de modele Audi, note favorabile la categoria acoperire totala.
  Cele mai bune aprecieri au fost primite de modelele Audi A3, Audi TT, A6 si A8, clasate drept automobilele cu cele mai economice asigurari din segmentul premium.De asemenea, majoritatea versiunilor de motorizari ale celorlaltor modele Audi au fost cotate ca fiind deosebit de economice. Clientii Audi isi reduc cheltuielile cu sume importante comparativ cu proprietarii altor automobile, deoarece clasele tarifare stabilite pentru Audi sunt de obicei cu una sau doua categorii mai mici. Peste 80% din cele 129 de versiuni oferite in total de Audi, inregistreaza cel mai bun rating la categoria acoperire totala, in comparatie cu modelele marcilor concurente din segmentul premium.
  Clasarea in categoria asigurarilor economice se datoreaza calitatii superioare a executiei automobilelor Audi. Cu alte cuvinte, stilul de conducere al soferului nu este singurul factor determinant al ratingului asigurarii. Un rol important il are si designul inteligent al automobilului, care asigura un comportament optim la impact.
  Pana la urma, cu cat automobilul este avariat mai putin, cu atat platile legate de asigurari sunt mai mici. Barele de protectie de inalta eficienta ale modelelor Audi, precum si conceptul de caroserie usor de reparat, imbunatatesc semnificativ cotatiile privind eficienta din punct de vedere al costurilor daunelor.  Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.