.
  • Volkswagen Autovehicule Comerciale prezinta Multivan Business


    Focsani, 15 aprilie 2009- Business simbolizeaza luxul reprezentativ, iesit din comun, dincolo de limitele oferite de Multivan Highline si ofera un exclusivism unic in domeniu.



    Spatiul interior generos oferit de Multivan Business este dominat de suprafete de lemn de esenta nobila, piele si Alcantara, indiferent daca este vorba despre scaune, despre capitonajele laterale sau despre plafon. Insertiile de crom si lemn impun accente remarcabile. Patru scaune Pullman (doua dintre ele rotative) cu centuri integrate cu fixare in trei puncte asigura o atmosfera de lux si o siguranta ridicata pentru locurile din spate. Sistemul de reglare electrica a scaunelor permite o pozitie comoda, indiferent de talie. Iar spatiul generos disponibil in zona picioarelor poate fi extins cu inca 85 de milimetri. Partea din spate a versiunii Business cu ampatament lung este mai generoasa.


    Dimensiuni de lux care permit organizarea de conferinte si la drum. Prin simpla apasare de buton, masuta inclusa iese din capitonajul peretelui lateral stanga, fiind actionata electric. De asemenea, un monitor de 15 inci integrat in plafon coboara automat pe pozitie. La acest ecran este conectat sistemul DVD al autovehiculului sau, in functie de necesitati, echipamente externe precum un laptop sau o camera video. Autovehiculul este echipat de asemenea cu sistem de navigatie, fax, scanner, imprimanta, modem si un sistem de telefonie. Acest telefon de la bord dispune de un receptor suplimentar in compartimentul destinat pasagerilor, fiind prevazut cu o optiune pentru „convorbiri private” la locul soferului. Buna dispozitie si relaxarea sunt asigurate si de DVE (Digital Voice Enhancement). Sistemul de sunet de inalta performanta, precum si spoturile cu led incastrate in plafon creeaza o ambianta placuta. Iar compartimentul cu racire asigura temperatura optima a bauturilor.


    Geamurile fumurii care asigura intimitatea, o usa culisanta actionata electric, precum si jantele de aluminiu de 18 toli accentueaza caracterul extravagant al modelului Multivan Business, iar eleganta decenta asigura o nota de sobrietate. Farurile bi-xenon ofera luminozitatea optima asupra carosabilului. O propulsie corespunzatoare este asigurata de motorul V6 (173 kW / 235 CP) si de propulsorul TDI cu cinci cilindri (128 kW / 174 CP), la cerere cu o cutie automata de viteze.






    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.