.
  • Urarile de Paste ale reprezentantilor Bibliotecii Judetene 'Duiliu Zamfirescu' Vrancea


    Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște colectivul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă adresează colegiale urări de sănătate, liniște și bucurii. Un Paște Fericit !

    In saptamina aceasta, clopotele cheama mai des la smerenie, iar portile sufletesti se deschid fara oprelisti spre cei din jurul nostru, sau peste amintirea celor plecati, sau peste pinza vremii, peste care au trecut pasii nostri nestiutori si vremelnici…

    În saptamina aceasta, adieri de gradini inflorite si de pamint reavan, de cuhnii dereticate si aromitoare, ne coboara in adincimi sufletesti, cu plecata multumire lui Dumnezeu, pentru ca traim, cu bucurie, si in acest an, Minunea Invierii…

    Sfintele Sarbatori ale Pastelui sa va binecuvinteze casa, gindul si sufletul!



    Dir. Teodora Fîntînaru și echipa B. J. D. Z. Vrancea



    Dumnezeu ne-a daruit un UNIVERS de ale carui minunatii sa ne bucuram deplin, cu totii. Dumnezeu ne-a dat viata sa traim si pentru altii, Dumnezeu ne-a dat suflet si constiinta pentru a iubi, pentru a ne bucura, pentru a împartasi bucuria cu cei asemenea noua, pentru a sluji luminii si binelui.
    Va doresc cu ocazia acestor SFINTE SARBATORI sa va regasiti sufletul dumnezeiesc, sa (re)gasiti calea spre fericire si sa pasiti în lumina BINELUI.
    CREDINTA face totul posibil, iar DRAGOSTEA face totul mai usor, atunci când suntem înconjurati de cei dragi.

    PASTE FERICIT!


    Margareta Tatarus

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.