.
  • Invitatie - Lansare de carte la Teatrul Municipal

    Biblioteca Judeteana „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, anunta lansarea cartii „Condamnat la moarte: Supravietuind comunismului - În libertate fara radacini”, autor Dumitru Stoian.



    Cartea a aparut în anul 2009, la editura Carminis, în conditii grafice deosebite. Ion Murgeanu, scriitor si membru al Uniunii Scriitorilor din România, remarca în posfata cartii:
    „Douã refugii din Basarabia în anii ’40, peste 30 de ani sub dictatura comunistã, 30 de ani în libertate, dar fãrã a prinde rãdãcini în Vest, iatã un destin care a înfruntat istoria. Urmãrit de Securitate prin toatã Europa, spre a fi adus „viu sau mort“ pentru un „show-proces“ în România, condamnat în lipsã în 1980, muncind apoi peste 20 de ani ca inginer energetician în lumea a treia, acesta este pe scurt „rafting-ul“ prin viaþã al autorului aproape octogenar.
    Este o carte despre supravietuire, tristetea refugiilor din Basarabia si masinaria comunista, despre libertate fara radacini în Vest, aspecte inedite din lumea a treia, ilustrate prin fotografii-document. ”
    Lansarea va fi gazduita de Teatrul Municipal ”Mr. Gheorghe Pastia” în data de 6 mai 2009, ora 13.00 si va avea loc în prezenta autorului.



    DIRECTOR: drd.
    Teodora Fîntînaru

    RELAŢII PUBLICE: Olaru Maria-Cristina
    Tel.: 0726/245.817Fax: 0237/214.562
    Mail: cristina _olaru26@yahoo.com

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.