.
  • Internet gratuit la Biblioteca Judeteana

    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea – Sediul Central a deschis Sala de acces la internet şi servicii multimedia, alternativă de studiu şi informare solicitată frecvent de publicul cititor familiarizat cu tehnologia IT.



    Dotată cu şapte staţii de lucru şi cu echipamente de multiplicare şi copiere a informaţiei, Sala de acces la internet şi servicii multimedia asigură, în mod gratuit, posibilitatea căutării informaţiilor dorite şi asistenţă de specialitate între orele 8.30 – 20.00, de luni până vineri, la Sediul Central, str. Mihail Kogălniceanu nr. 13, în fosta sală a cataloagelor.

    Utilizarea acestui serviciu se poate face numai pe baza permisului de înscriere la bibliotecă şi după luarea la cunoştinţă a regulamentului destinat acestui serviciu. Fiecare utilizator are la dispoziţie o oră de acces gratuit, urmând ca acesta să se prelungească, dacă frecvenţa de utilizare permite acest lucru. Destinat adolescenţilor şi adulţilor, noul serviciu îşi propune să organizeze, în viitorul apropiat, pentru publicul nespecializat, activităţi de iniţiere în utilizarea calculatorului şi în căutarea informaţiei pe Internet.

    Reamintim că pentru micii cititori, funcţionează o Sală Multimedia foarte apreciată de aceştia, la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene, din str. Nicolae Titulescu, nr. 12.
    Cu dorinţa ca acest nou serviciu să vină în sprijinul cât mai multor utilizatori, aşteptăm cu interes sugestii şi recomandări din partea acestora.

    DIRECTOR: drd. Teodora Fîntînaru
    RELAŢII PUBLICE: Olaru Maria-Cristina

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.