.
  • AUDI - numarul 1 in Romania la vanzarile de autoturisme premium in 2008

    AUDI, una dintre cele mai puternice marci auto din lume, a avut in 2008 cele mai mari vanzari pe piata autoturismelor premium din Romania. Audi a reusit in 2008 sa fie marca preferata a cumparatorilor de autoturisme premium, depasind principalii competitori Mercedes Benz si BMW.


    Raportul de vanzari, realizat de APIA, claseaza Audi pe prima pozitie – cu un total de 2856 de unitati vandute anul trecut. Printre modelele care s-au bucurat de cel mai mare succes printre cumparatorii din Romania au fost A4 - 1252 de autoturisme vandute, cifra incluzand si versiunea Avant, A3 - 432 de unitati, ce cuprind si modelele A3 Sportback si A3 Cabriolet. De asemenea, in segmentul SUV Audi Q7 a continuat sa atraga atentia clientilor - Audi reusind sa vanda 481 de unitati din acest model.

    In 2008 Audi a oferit publicului o gama variata de modele noi, precum Audi A4 Limuzina, Audi A3 Cabriolet, Audi A4 Avant, dar si versiunile noi ale modelelor Audi A3, S3, A6 si RS6 Avant. Lansarea Audi Q5 – in noiembrie 2008 a marcat introducerea pe piata locala a unuia dintre cele mai asteptate modele ale clasei B SUV. Noul model lansat pe piata a fost extrem de bine primit, pe un fond economic nu foarte favorabil. Astfel, pana la finele lui 2008 s-a inregistrat un numar de 69 de unitati Audi Q5 vandute, iar cererea pentru acest model este in continua crestere.

    Performanta inregistrata de Audi in 2008 confirma faptul ca eforturile pe care intreaga echipa Audi le-a depus au raspuns cerintelor consumatorilor din piata premium. Pozitionarea Audi ca fiind marca premium numarul unu in preferintele clientilor din Romania este rezultatul unei colaborari excelente intre reteaua de distribuitori Audi care au reusit sa ofere servicii de vanzare si post-vanzare de inalta calitate clientilor nostri. Pentru 2009, Audi continua extinderea retelei de distribuitori locali, care in prezent cuprinde 14 dealeri, pentru a fi cat mai aproape de clientii si potentialii clienti ai marcii Audi. De asemenea, anul acesta vor exista lansari de modele noi precum A5 Cabriolet, S4, A4 allroad, A5 Sportback si Audi Q7 facelift.
    Chiar daca 2009 va fi un an mai dificil, cu siguranta vor exista rezultate performante.

    La nivel international, in 2008, Audi a avut rezultate exceptionale in materie de vanzari reusind in 2008 sa-si realizeze obiectivul de a vinde un milion de automobile. Mai mult, cu cele aproximativ 1.003.400 de automobile comercializate la nivel mondial, Audi si-a marit vanzarile cu 4.1 % fata de anul precedent (964.151 in 2007).


    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.