.
  • Audi isi pastreaza pozitia de lider de piata in segmentul premium


    * In Romania, Audi isi pastreaza pozitia de lider in segmentul premium si in luna ianuarie 2009;

    * Audi este marca premium de top in Europa Occidentala cu o crestere semnificativa a cotelor de piata

    In luna ianuarie, Audi isi pastreaza pozitia de lider in segmentul premium in Romania, cu un numar total de 74 de unitati livrate si o cota de piata semnificativa de 40,2 % din piata premium. Piata premium a inregistrat o scadere a cotei la 26% din piata totala, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008, cand piata premium s-a situat la o cota de 35%.

    De asemenea, marca Audi si-a depasit concurentii in ceea ce priveste cifra automobilelor noi, inmatriculate in Europa Occidentala. Pe tot parcursul lunii ianuarie, producatorul de automobile cu sediul la Ingolstadt a comercializat 45.124 de automobile noi in aceasta regiune, cu mult peste numarul de unitati vandute de concurentii sai principali. In timp ce intreaga piata a fost supusa presiunilor, Audi a reusit sa-si mareasca semnificativ cotele de piata. In luna ianuarie 2009, cota de piata a marcii celor patru inele a reprezentat 5,1% din volumul de inmatriculari de automobile noi din Europa Occidentala. Procentul pentru aceeasi luna a anului trecut a fost de 3,9%.

    In Romania, Audi este lider de piata: in segmentul B cu modelele A4 si A5, in segmentul C cu modelul A6 si in segmentul B-SUV cu modelul Audi Q5. Mixul de modele Audi vandute in luna ianuarie cuprinde: A3 -7 unitati, A4 - 24, A5 - 2, A6 - 8, A8 - 2 (dintre care 1 model Audi S8), TT - 1, A6 allroad quattro - 4, Q5 - 14, Q7 - 12.

    AUDI AG a continuat tendinta ascendenta din ultimele luni. Pe parcursul ultimului trimestru al anului 2008, marca celor patru inele s-a situat constant pe primul loc in clasa sa, cu cote de piata de peste 5%.



    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.