.
  • Oferta igienizare sistem de climatizare Fiat @ Auto Tivoli Focsani


     


    Fii prietenos cu natura, dar păstreaz-o în afara mașinii tale! Pentru sănătatea ta și a pasagerilor autovehiculului tău, îți recomandăm igienizarea periodică a sistemului de climatizare și înlocuirea filtrelor de polen ori de câte ori este necesar.

     

    Filtrele de polen au o importanță vitală în reținerea și neutralizarea alergenilor naturali și a particulelor dăunătoare din aer, care pot pătrunde în habitaclu și provoca reacții nedorite.

    Vino în service-ul nostru până pe 30 iunie 2022 și profită de prețul special de 99 de lei cu TVA inclus pentru igienizarea sistemului de climatizare, dar și de discountul de 10% la filtrele de polen.

    Avantaj posesor card Fi4t Plus
    Posesorii de card Fi4t Plus beneficiază de reducerea de 20% din prețul cu TVA inclus la manopera aferentă schimbului de filtre de polen achiziționate în cadrul campaniei. Reducerea se acordă din tariful de manoperă afișat la reparatorul autorizat ales de client pentru realizarea intervenției.

     

    Consultă regulamentul promoției pentru detalii.

     

    Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
    – tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
    – garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
    – garantia calitatii interventiei.

     

    Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro.

     

    orul autorizat ales de client pentru realizarea intervenției.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.