.
 • 20% reducere pentru reparații caroserie Opel @ Auto Tivoli Focsani

   

   

   

  Profita de ofertele speciale Opel! Acum ai 20% reducere pentru reparațiile caroserie Opel, pentru piesele de schimb originale si manopera aferenta. Campania promoţională este destinată tuturor persoanelor fizice sau juridice, care posedă un autovehicul Opel mai vechi de 3 ani.

  Piesele originale Opel reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere: sunt supuse testelor complete de funcționare și siguranță, se potrivesc perfect și pot fi înlocuite rapid datorită gradului ridicat de disponibilitate

  Campania promoţională se desfăşoară în perioada 10 mai – 31 decembrie 2022, iar participanţii la această campanie vor primi 20% reducere pentru piesele de schimb originale și manopera corespunzătoare reparaţiei de tinichigerie.

   

  Reducerea recomandată de 20% este aplicabilă anumitor coduri. Detaliile complete referitoare la codurile incluse în campanie se regăsesc in service-ul Auto Tivoli Focsani. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Regulamentul oficial al campaniei poate fi citit aici.

   

  Te asteptam in service-ul Auto Tivoli Focsani pentru a beneficia de:
  – tehnicieni profesionisti si expertiza marcii;
  – garantie pentru piesele originale impotriva oricarui defect de fabricatie sau de material;
  – garantia calitatii interventiei.

  Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/235.500 int 136, office@autotivoli.ro

   

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.