.
  • Jeep a aniversat 80 de ani dezvoltând prezentul și viitorul electric

     

    Marca Jeep® a fost dintotdeauna pionier în noi segmente și noi tehnologii. Legenda Jeep a început în 1941 cu Willys-Overland, primul vehicul 4×4 produs în serie și a continuat în 1949 cu lansarea lui Willys Wagon cu tracțiune integrală, model ce a dat naștere segmentului SUV.

    Evoluția mărcii Jeep® reflectă pe deplin valorile sale fundamentale despre libertate, aventură, autenticitate și pasiune. Iar cel mai recent pas al călătoriei mărcii Jeep® a fost făcut în lumea electrificării. O soluție hibridă fără compromisuri, care integrează soluțiile tehnice de neegalat ale fiecărui SUV Jeep, alimentează noua gamă, denumită Jeep 4xe. Este „calea Jeep” către electrificare, un pas evolutiv major către respectarea mediului și reducerea costului total de utilizare.

    Noile Jeep Renegade 4xe, Jeep Compass 4xe și Jeep Wrangler 4xe reprezintă noua generație de modele plug-in hybrid lansate de mărcă și, totodată, cele mai eficiente SUV-uri Jeep® din punct de vedere al consumului de energie: noua tehnologie 4xe oferă emisii zero în mod full electric și încărcare ușoară.

    În România, gama Jeep 4xe beneficiază de bonusurile financiare prin Programele Rabla și Rabla Plus.

    4xe este noul 4×4
    Fiecare vehicul plug-in hybrid Jeep® poartă o insignă 4xe și este echipat standard cu tracțiune integrală 4×4, rămânând fidel vocației sale pentru explorarea tuturor terenurilor. Manevrabilitatea îmbunătățită, timpul sporit de răspuns la accelerație, cuplul crescut generat de sistemul de propulsie electrică, consumul foarte redus, alături de emisiile zero în condițiile de rulare 100% electrică sau sub 50 g/km în modul hibrid[1] – sunt doar câteva dintre upgrade-urile cele mai importante ale noii game Jeep®.

    Noile Jeep Renegade 4xe și Jeep Compass 4xe
    Atât Jeep Renegade 4xe, cât și Compass 4xe sunt disponibile alături un motor turbo pe benzină de 1,3 litri, împerecheat cu un motor electric situat pe puntea spate, alimentat de o baterie de 11,4 kWh. Noile compacte Jeep pot fi reîncărcate în timpul conducerii sau de la o sursă externă, fie acasă de la o priză de uz casnic, utilizând un Wallbox sau de la un punct de încărcare publică. De unul singur, motorul turbo eficient de 1,3 litri oferă două versiuni de putere, de 130 CP respectiv 180 CP, plus cei 60 CP produși de motorul electric, pentru un total de 190 CP (pe versiunea de echipare Limited) sau 240 CP (pe nivelurile de echipare S și Trailhawk). În ceea ce privește cuplul, motorul electric produce 250 Nm, în timp ce motorul cu ardere livrează 270 Nm. Combinația dintre un motor cu ardere internă și unitățile electrice garantează performanța angrenajului și plăcerea maximă de conducere: accelerație de la 0 la 100 km / h în aproximativ 7,5 secunde, viteză maximă de 130 km / h în mod complet electric și până la 200 km / h în modul hibrid.

    Jeep Wrangler 4xe
    În calitate de simbol al mărcii, Jeep Wrangler 4xe conduce ofensiva de electrificare a mărcii. Capabilitatea Jeep Wrangler Trail Rated® 4×4 este posibilă printr-un pachet de baterii etanșe de 400 volți și sisteme electronice care pot funcționa în cele mai dificile condiții. Animat de un propulsor turbo PHEV cu injecție directă I4 DOHC de 2,0 L, 4xe oferă o putere maximă combinată impresionantă, de 380 CP și un cuplu combinat de 637 Nm, indiferent de nivelul de echipare ales – Sahara sau Rubicon. Cu un consum de combustibil de aproximativ 3,5 litri / 100 km în regim hibrid, mai mult de 50 km de rulare electrică pură cu zero emisii (în ciclul WLTP urban), accelerație de la 0 la 100 km / h în 6,4 secunde și moduri de conducere E-Selec, acesta este cel mai capabil, puternic, eficient, ecologic și avansat din punct de vedere tehnic model Wrangler introdus vreodată în Europa.

    Jeep Grand Cherokee 4xe
    A cincea generație Grand Cherokee, SUV-ul care în ultimele trei decenii a primit cele mai multe premii din istorie, întărește viziunea mărcii, pentru “Zero Emisii, 100% Libertate”.

    [1] *) Valabil pentru Noile Jeep Renegade 4xe și Jeep Compass 4xe. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

     

    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

     

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.