.
  • Peugeot 208 incepand de la 10.696 Euro cu TVA inclus, prin Programul Rabla 2021


     

    Ți-a plăcut stilul original franțuzesc de când ai văzut primul Peugeot parcat pe strada ta. Te-am surprins apoi cu toate premiile pe care noua generație le-a primit. A sosit timpul să-ți îndeplinești visul. Descoperă prețul special pentru modelul vedetă Peugeot 208 și pregătește-te de startul REMAT! Acum poti achizitiona Peugeot 208 incepand de la doar 10.696 Euro cu TVA, prima de casare și eco-bonus incluse, oferta valabila prin Programul Rabla 2021.

    Dotari incluse Peugeot 208
    Aer condiționat manual
    Ecran tactil 7”
    Regulator + limitator de viteză
    Oglinzi retrovizoare reglabile electric și încălzite
    Bluetooth

    Un design irezistibil
    Peugeot 208 emană o personalitate puternică, dezvăluită încă de la prima vedere. Profilul coborât, cu capota lungă și liniile sale senzuale dezvăluie aspectul sportiv. Prin culorile luminoase și originale ale caroseriei, noul 208 captează cu adevărat atenția!

    Ai puterea de a alege
    Destinat traficului urban, 208 este dezvoltat pe baza noii platforme modulare CMP/eCMP, oferindu-ți libertatea de a alege între un motor cu combustie internă (benzină/motorină) și un motor electric, fără a fi nevoie de compromisuri.

    Peugeot I-Cockpit® 3D
    La interior, descoperă noua generație Peugeot i-Cockpit® 3D*. Experimentează condusul agil și intuitiv grație volanului compact cu butoane de control integrate*, panoului digital de bord 3D complet configurabil*, ecranului tactil HD de 10″* și celor 7 butoane de tip switch. Nu în cele din urmă, poți personaliza ambianța interioară prin intermediul celor 8 LED-uri RGB*, pentru un aspect și mai modern.

    *) dotare standard, opțională sau indisponibilă în funcție de versiune.

     
    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.
     

    Primă de casare și eco-bonus incluse. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, supusă unor termene și condiții valabile de la momentul aprobării bugetului pentru Programele RABLA/RABLA PLUS 2021. În masura în care, din orice motiv, Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2021 nu va conține beneficiile financiare de mai sus, Auto Tivoli SRL nu va fi ținut răspunzător pentru nesusținerea în continuare a valorilor afișate. Deși s-au făcut toate eforturile pentru a asigura corectitudinea specificațiilor produselor și preturilor, la data publicării, ne rezervăm dreptul de a modifica informațiile afișate, cu privire la: date tehnice, prețuri, culori, dotări, accesorii și caracteristicile acestora sau să dezactivăm orice model, oricând. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

    Peugeot 208. Consum mixt cu valori cuprinse intre 3,4 și 4,4 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 89 și 100 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.