.
  • Noul Fiat Panda 4×4, acum incepand de la 10.231 Euro + TVA @ Auto Tivoli Focsani

    Icon-ul italian revine echipat de aventura! Noul Fiat Panda 4×4, acum incepand de la 10.231 Euro + TVA, prin Programul Rabla 2021.

    Exterior Off-road
    Noul Panda 4x4 este construit pentru a conecta latura ta exploratoare cu cea individualistă. Oriunde alegi să te deplasezi, stilul unic și performanța lui Panda 4x4 te însoțesc: ai diferențial blocabil electronic, bare de protecție cu design specific 4x4, jante de 15”, protecții laterale, bare longitudinale pe plafon.

    Asa se simte libertatea
    Latura confortabilă a oricărei aventuri vine din interior. Echiparea 4x4 vine cu aer condiționat, spații de depozitare multiple și opțional poți alege o planșă de bord realizată din lemn reciclat, scaune îmbrăcate în textile, provenit din materiale reciclate, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

    Conectat cu tine
    Mulțumită noului infotainment opțional de 7” cu touchscreen și compatibilitate Apple CarPlay / Android Auto™, Panda 4x4 îți oferă conectivitate cu lumea exterioară la degetul mic. Ascultă-ți piesa preferată din playlist sau relaxează-te cu un nou episod de podcast departe de oraș.



    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.


    Oferta de preț 10.231 EUR + TVA valabilă prin Programul Rabla 2021, valid de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Preț pentru Fiat Panda 0.9 TwinAir 85 CP Wild 4x4, include contravaloarea primei de casare (6500 RON). Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și conțin dotări opționale, disponibile contra cost.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.