.
 • Prinde oferta Jeep Wrangler Rubicon Unlimited Firecracker Edition!


  Prinde oferta Jeep Wrangler Rubicon Unlimited Firecracker Edition la doar 43.900 Euro + TVA. Stoc limitat.

  Cel mai performant Wrangler creat vreodată
  Noul Jeep® Wrangler Rubicon duce la următorul nivel capacitatea legendară pentru off-road a mărcii Jeep®. Profită la maximum de fiecare colț de pe hartă, indiferent de teren!

  – Sistem 4×4 Rock-Trac®
  – Decuplare electronică a barei stabilizatoare
  – Punți heavy-duty DANA® față/ spate cu diferențiale blocabile Tru-Lok

  Pregătește-te pentru următoarea aventură

  Noul Jeep® Wrangler Rubicon păstrează esența moștenirii sale, aducând în același timp noutăți spectaculoase. Pachetul de faruri cu LED, grila legendară cu șapte sloturi, tapițeria rezistentă la apă, plafonul și ușile detașabile îți garantează că la bordul lui Wrangler vei avea parte de originalitate și distracție în on-road și off-road.

  Condu spre viitor
  Noul Jeep® Wrangler este complet echipat cu cele mai noi sisteme de infotainment și tehnologie de ultimă generație. Offroader-ul suprem Rubicon este dotat cu sistem multimedia Uconnect de 8.4” cu Android Auto/CarPlay și comenzi vocale, sistem audio premium cu 8 incinte și subwoofer. În total, 60 sisteme de siguranță și asistență te protejează oriunde te va duce drumul.


  Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.


  Preț valabil pentru Jeep Wrangler Rubicon Unlimited Firecracker Edition, 2.2 diesel 200 CP AT8. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.