.
  • Fiat Tipo de la 9.600 Euro si 5 plinuri de carburant cadou




    Profită acum de oferta Fiat Tipo si beneficiezi de:
    – Mobilitate cu amânare rate pana la 12 luni;
    – Livrare imediată din stoc;
    – 5 ani garanție sau 100.000 km.


    Simplitate si eleganta
    Alege mașina potrivită pentru călătoriile în familie! Gama Fiat Tipo este creată să îți ofere confort deplin, funcționalitate și stil. Designul contemporan și calitatea spațiului interior îți vor depăși așteptările. Convinge-te!


    Spatiul de care ai nevoie
    Plăcerea condusului își întâlnește forma pereche în Fiat Tipo. Te poți baza pe spațiul interior și capacitatea portbagajului, cu un volum record de până la 520L, chiar și pentru cele mai lungi călătorii. Habitaclul poate găzdui confortabil 5 adulți cu înălțimea de 1.87 m, pentru locurile din față și peste 1.80 m, pentru locurile din spate. Cu Fiat Tipo ai libertate deplină de mișcare.


    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.


    Ofertă de preț 9.600 Euro valabilă prin Programul Rabla (PSIPAN), derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu. Preț pentru Fiat Tipo 1.4 95 CP, echipare TIPO, include contravaloarea primei de casare. Finanțare prin Impuls Leasing, cu 50% avans, valoare de plată reziduală 30, durată contract leasing 60 luni cu posibilitate de amânare rate până la 12 luni. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.