.
  • Blogosfera vranceana sarbatoreste 10 ani de existenta @ Auto Tivoli Focsani


    Vrancea Blogmeet - Aniversare 10 ani 
    Vineri, 14 februarie 2020, începând cu ora 14:00, Auto Tivoli Focşani invită bloggerii la VRANCEA BLOGMEET, pentru a celebra împreună 10 ani de blogosferă vrânceană şi câştigarea distincţiei ‘Masina Anului 2020 in Romania’ de către noul model Peugeot 208, masina ce poate fi testata. La acest eveniment sunt de asemenea asteptati sa participe vloggeri locali, fotografi, jurnalistii si oamenii de media.

    Blogosfera vranceana reprezintă totalitatea blogurilor scrise de catre vranceni, formând o retea si cuprinzând bloguri din toate domeniile, avand in spatele lor oameni din diverse medii de activitate profesionala. Blogurile active din blogosferă sunt legate între ele, formând un cerc al bloggerilor, informatiile importante fiind transmise aproape instantaneu pe toate blogurile si conturile aferente de Social Media.

    Desi nu foarte mare pentru a schimba sau a crea noi opinii la scara larga, comunitatea bloggerilor vranceni este una destul de închegată. Unii dintre membrii ei activi se întâlnesc adesea si în lumea reală, pentru a-si împărtăsi părerile si opiniile nu doar pe cale virtuală, pentru a dezvolta proiecte ce vin in sprijinul comunitatii. O astfel de intalnire poarta titulatura generica de 'blogmeet'.

    Noul Peugeot 208 este Masina Anului 2020 in Romania

     Noul Peugeot 208 a câștigat titlul „Mașina Anului 2020 în România” acordat de juriul Asociației Presei Auto din România (APAR). Peugeot 208 a câștigat astfel disputa celor șase modele finaliste, cu un total de 200 de puncte, la o diferență de 69 de puncte față de locul al doilea. Este primul model Peugeot care își adjudecă titlul în cele 21 de ediții care s-au desfășurat până în prezent. Podiumul a fost completat de Kia XCeed, care a acumulat 131 de puncte și Opel Corsa, cu 119 puncte.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.