.
  • Noul Peugeot 208 a câștigat două premii Argus 2020


    Noul PEUGEOT 208 își mărește portofoliul de premii, câștigând premiul „Mașina Argus 2020”, cel mai prestigios dintre premiile acordate de publicația franceză Argus. De asemenea, modelul a fost desemnat și „Citadina Anului”. Ceremonia de decernare a Premiilor Argus 2020 a avut loc pe 14 ianuarie, la Hotel Molitor în Paris.




    Noul PEUGEOT 208 a primit distincția “Mașina Argus 2020”. Modelul s-a clasat în fruntea clasamentului, devansând Tesla Model 3 și Kia XCeed, care au completat podiumul.

    Este a treia oară când un model PEUGEOT câștigă acest premiu în patru ani, după victoria înregistrată de SUV PEUGEOT 3008 în 2018 și PEUGEOT 508 în 2019.

    Laurent Blanchet, directorul de produs al mărcii PEUGEOT, a primit premiul alături de Gilles Vidal, directorul de design PEUGEOT și Eric Dejou, designerul noului PEUGEOT 208.

    Acest premiu este cea mai importantă distincție acordată de publicația Argus. Pentru a desemna câștigătorul, Argus a reunit un juriu format din 11 jurnaliști de la cele mai mari publicații din presa franceză.

    Fiecare membru al juriului a acordat o notă de la 1 la 7 pentru cei șapte pretendenți la titlul “Mașina Argus 2020”. PEUGEOT 208 a câștigat cu 56 de puncte, devansând modelele Tesla Model 3 și Kia XCeed.

    „Câștigarea acestui premiu demonstrează faptul că noul PEUGEOT 208 dispune de o mare putere de seducție. La trei luni de la lansarea sa, modelul se bucură de o primire de excepție. Grație platformei ‘multi-energy’, mașina oferă clientului posibilitatea de a alege tipul de propulsie, ceea ce contribuie la succesul acestui model. Noul PEUGEOT 208 se înscrie perfect în urcarea în gamă a mărcii PEUGEOT. Suntem deosebit de mândri să primim acest premiu.” – Laurent Blanchet, directorul de produs al mărcii PEUGEOT.

    De asemenea, Thierry Lonziano, Director Marketing și Comunicare PEUGEOT a primit premiul „Citadina Anului”pentru noul PEUGEOT 208.

    Premiul a fost acordat de către cei 18 membri ai juriului Argus, jurnaliști auto, experți în estimarea prețurilor și specialiști în studii de piață. Aceștia au fost seduși de design-ul noului PEUGEOT 208, de interiorul său elegant și de platforma ‘multi-energy’ ce permite transformarea modelului într-o versiune 100% electrică. Noul PEUGEOT 208 s-a clasat în fruntea categoriei sale, devansând modelele Renault Clio și Opel Corsa.

    Noul PEUGEOT 208, lansat în România în toamna anului trecut, a câstigat pâna acum 6 premii internaționale și este finalist în competiția Car of The Year 2020, al cărei câștigător va fi desemnat în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2020.

     




0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.