.
  • Noul PEUGEOT 208 este disponibil acum @ Auto Tivoli Focsani




    Noul PEUGEOT 208 este disponibil la comercializare si in Focsani, clienții putând să configureze și să testeze modelul la concesionarul local Auto Tivoli. Noul PEUGEOT 208 oferă, încă de la lansare, gama completă de motorizari – benzină, diesel și electric.

    Prețul de lansare al noului PEUGEOT 208 pornește de la 12.800 euro, TVA inclus (preț listă 13.800 euro, TVA inclus și Avantaj Client de 1.000 euro, TVA inclus) – ofertă de lansare, corespunzătoare versiunii Active PureTech 75.

    Versiunea 100% electrică PEUGEOT e-208 are un preț de start de 29.990 EUR. Aceasta va putea fi rezervată online, clienții interesați fiind invitați să achite o taxă de rezervare în valoare de 500 euro. Noul PEUGEOT 208 vine cu un design nou, original, distinctiv și inovează cu noul PEUGEOT i-Cockpit© 3D și o gamă de sisteme de asistență la condus rezervată în mod obișnuit segmentelor superioare.

    NOUL PEUGEOT 208 – #UNBORINGTHEFUTURE
    Noul PEUGEOT 208 se remarcă prin energia și tinerețea care reflectă valorile mărcii PEUGEOT – excelenta, atitudine, emoție. Această nouă generație PEUGEOT 208 se încadrează perfect în strategia de migrare către segmentul superior al pietei mid-market, prin designul său intens si tehnologie de ultimă generație, care aduc un suflu nou și energie mărcii.

    „Povestea mărcii Peugeot merge mai departe cu scop si pași concreți. Răsfățați-vă alegând nivelul de echipare și tipul de motorizare dorite. Cu alte cuvinte, BUCURAȚI-VĂ de noul model Peugeot 208!„ Jean-Philippe IMPARATO, Director General PEUGEOT

    COMPATIBIL CU CELE MAI RECENTE STANDARDE EURO 6
    Noul PEUGEOT 208 dispune de o gamă completă de motorizări termice de ultimă generație care respectă standardele Euro 6, atât pe benzină, cât și diesel. Motorizarea PureTech 100 este disponibilă în asociere cu transmisia automata în 8 trepte EAT8.

    Sunt disponibile motoare pe benzină PureTech 1.2L cu 3 cilindri:
    • PureTech 75 S&S BVM5
    • PureTech 100 S&S BVM6 sau EAT8

    În versiunea Diesel, este disponibil un singur motor de 1.5L cu 4 cilindri:
    • BlueHDi 100 S&S BVM6.

    În România Noul Peugeot 208 poate fi comandat în patru nivele de echipare:
    • ACTIVE
    • ALLURE
    • GT-Line
    • GT (exclusiv electric)

    NOUL PEUGEOT E-208: E-MOTION
    Disponibil pentru rezervare începând cu a doua jumătate a lunii Noiembrie 2019, noul PEUGEOT e-208 oferă o experiență de condus stimulantă grație motorizării 100% electrice:
    • motor cu 100 KW (136 CP), cuplu maxim de 260 Nm (disponibil de la 0 km/h) pentru reacții imediate
    • motor silențios, zero vibrații
    • display tehnologii pe ecranul central (afișaj în timp real privind funcționarea propulsiei)

    Noul PEUGEOT e-208 oferă cel mai bun confort termic de pe piață grație:
    • unui element de încălzire de mare putere (5 kW) alimentat de bateria HV
    • unei pompe de căldură și unei reglări automate a temperaturii habitaclului
    • scaunelor încălzite (în funcție de versiune)
    • pre-condiționării termice programabile, controlate de pe ecranul tactil sau de la distanță prin aplicația MyPeugeot®. Pe lângă confort, această funcție optimizează autonomia și contribuie la
    atingerea mai rapidă a temperaturii optime de funcționare a bateriei.

    Interiorul și volumul portbagajului sunt identice celor de pe versiunile cu motor termic. Bateriile, ocupând un volum de 220L, sunt distribuite sub podeaua noului PEUGEOT 208.

    Noul PEUGEOT e-208 este echipat cu baterie de 50 kWh, ce permite o autonomie de până la 340 km (WLTP) și 450 km (NEDC). Această baterie are o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.

    Modurile de încărcare sunt flexibile și adaptate utilizării de zi cu zi. Sunt posibile trei moduri de încărcare:
    • la o priză clasică, sau pentru o încărcare completă în 16h, la o stație de încărcare Legrand® Green Up™, care include și cablu de reîncărcare
    • de la un Wall Box, ce asigură o încărcare completă în 5h15 în varianta trifazică (11 kW) sau în 8 ore în varianta monofazică (7.4 kW)
    • de la o stație de încărcare publică: încărcare în 30 de minute în proporție de 80%.

    Noul PEUGEOT e-208 poate fi încărcat și de la distanță dacă este programat prin ecranul Navigației Conectate sau prin aplicația pentru smartphone MyPeugeot®. Acest sistem permite inițierea sau încetarea încărcării în orice moment, precum și consultarea statusului încărcării.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.