.
  • Motorizările diesel, preferate de clienții Volkswagen din Germania

     
    Clienții de mașini personale Volkswagen din Germania au plasat din nou mai multe comenzi pentru variantele cu motorizări diesel ale modelelor mărcii. Pe parcursul anului 2018, proporția comenzilor pentru mașini echipate cu ultimele tehnologii diesel în vânzările totale a fost de 43%, față de 39% în 2017. Cererea pentru mașini diesel a fost puternică mai ales în rândul clienților persoane fizice, categorie unde proporția aproape s-a dublat anul trecut de la 15% în 2017 până la 27%.

    "În Germania dezbaterile privind viitorul motorizărilor Diesel sunt încărcate emoțional și, deseori deviază de la datele concrete. Având în vedere eficiența ridicată a acestor motoare și performanțele lor în contextul schimbărilor climatice, motoarele diesel vor rămâne o  opțiune tehnologică importantă în viitor, mai ales pentru cei care  călătorească pe distanțe mari", a declarat Jürgen Stackmann, membru în Consiliu de Conducere Volkswagen, responsabil pentru Vânzări.

    Motoarele diesel din dotarea celor mai noi mașini ale mărcii contribuie la respectarea pragurilor impuse de Comisia Europeană pentru emisiile de gaze cu efect de seră. Combustia motoarelor diesel este mai eficientă, iar mașinile emit cu până la 15% mai puțin dioxid de carbon comparativ cu motoarele pe benzină. Ultima generație de motoare diesel produse de Grupul Volkswagen (EA288 Evo) generează o cantitate și mai mică de emisii. Emisiile de dioxid de carbon ajung să fie și cu 10 g/km (potrivit măsurătorilor NEDC - New European Driving Cycle) mai mici față de cu motoarele din generația precedentă. 
     
     

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.