.
  • Noul Touareg primește cinci stele la testele Euro NCAP

    Wolfsburg, Germania - Note mari pentru noul Volkswagen Touareg: organizația europeană de protecția consumatorilor Euro NCAP a oferit noului model din clasa de lux notele maxime posibile, respectiv cinci stele. Experți independenți au stabilit că, în cazul unui impact, noul SUV se comportă excelent în toate categoriile testate.
    Ratingul de cinci stele primit în urma testelor efectuate de "European New Car Assessment Programme" (Programul European de Evaluare a Mașinilor Noi) - pe scurt: Euro NCAP - subliniază faptul că noul Touareg poate fi considerat o alegere sigură în categoria sa. Peste 150 de români au intrat în posesia acestui model prezentat oficial în premieră la sfârșitul lunii martie, în cadrul SIAB.
    Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale noului Touareg constă în pachetul complet în materie de siguranță care implică o structură optimizată a caroseriei, o rețea inovatoare de centuri, de scaune si de airbag-uri și de sisteme de asistență. SUV-ul a primit note foarte bune la toate cele patru categorii individuale Euro NCAP. La categoria Protecția pasagerilor adulți mașina a obținut un procent de 89% din nota maximă posibilă. Touareg a obținut un procent de 86% la categoria Protecția pasagerilor copii, 81% la categoria Sisteme de siguranță și asistență și 72% la categoria Protecția categoriilor vulnerabile de participanți în trafic (pietoni, cicliști, motocicliști). 
    Un important punct de referință în siguranța mașinilor din Europa
    Euro NCAP a fost în ultimii 20 de ani un punct de referință strict în ceea ce privește nivelul de siguranță al noilor vehicule din Europa. În ultimii ani, criteriile programului de testare au devenit și mai stricte și includ în prezent elemente precum diferite scenarii de coliziune (inclusiv test de impact frontal cu o barieră de aluminiu la o viteză de 64 km/h și o suprafață de contact de 40%, impactul lateral la o viteză de 50 km/h în structura laterală a mașinii, precum și impactul lateral la lovirea unei borne la o viteză de 32 km/h) și cerințe mai stricte în ceea ce privește sistemele standard de asistență pentru conducătorul auto. 
    Touareg continuă calea spre succes
    După lansarea sa în primăvara anului 2018, noul Touareg a devenit produsul reprezentativ al mărcii Volkswagen, brand caracterizat nu doar de elemente superioare de siguranță, ci și de un mix între elemente de asistență, confort, sisteme de iluminare și infotainment. Ca urmare, noul Touareg deține cea mai extinsă gamă de elemente de asistență, condus dinamic și sisteme de confort integrate vreodată într-un vehicul Volkswagen.
    Modelul include tehnologii precum Night Vision (detectează persoane sau animale în întuneric utilizând o cameră cu infraroșu), Traffic Jam Assist (asistență în timpul ambuteiajelor) Roadwork Lane Assist (asistență a direcției și sistem de avertizare în cazul schimbării benzii până la 60 km/h, accelerare și frânare), Front Cross Traffic Assist (răspunde în cazul în care ceva trece prin fața mașinii), un nou sistem de stabilizare a rolelor cu bare anti-ruliu controlate electro-mecanic, IQ.Light - faruri LED Matrix (fasciculul de lumină principal și cel de fază scurtă este controlat interactiv cu ajutorul unei camere) și un sistem de afișare în care avertizările sunt proiectate direct pe parbriz (afișare pe parbriz a avertismentelor).

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.