.
  • Cu bateriile încărcate spre cele mai înalte culmi – Premiera mondială a modelului Volkswagen I.D. R Pikes Peak


    Wolfsburg (D) - Volkswagen intră într-o nouă eră în domeniul motorsport: iar aceasta va fi garantat electrizantă! Duminică, 22 aprilie, a fost  prezentat publicului modelul I.D. R Pikes Peak, primul automobil Volkswagen de curse pur electric. Construcţia uşoară şi perfecţiunea aerodinamică creează o formă incitantă, care îmbracă o unitate de propulsie electrică extrem de puternică.

    I.D. R Pikes Peak se află pentru prima dată în lumina reflectoarelor presei internaţionale, pe pista de curse din Alés, Franţa, cu o zi înainte ca programul oficial de teste să înceapă.

    Ziua zero: 24 iunie 2018.
    Obiectivul: un nou record pentru automobilele electrice de curse.

    I.D. R Pikes Peak - Evenimentul de pe Pikes  Peak supranumit cu respect "Race to the Clouds" începe la 2.862 de metri deasupra mării şi se termină la ameţitoarea înălţime de 4.302 metri.

    Este de circa 100 de ani cea mai spectaculoasă cursă montană din motorsport. Volkswagen a mai fost la linia de start în anul 1987, cu modelul Golf Bi-Motor, dar a eşuat la limită. Acum intenționează să-şi ia revanşa, cu obiectivul de a bate recordul pentru autovehiculele electrice.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.