.
  • I.D. VIZZION: Volkswagen prezintă viitoarea navă-amiral a flotei sale de modele I.D.

    I.D. VIZZION: Volkswagen prezintă viitoarea navă-amiral a flotei sale de modele I.D.
    Geneva / Wolfsburg - Prezentând I.D. VIZZION1, marca Volkswagen a oferit, cu o seară înaintea deschiderii Salonului Auto de la Geneva, detalii concrete cu privire la automobilul viitorului. Limuzina pur electrică va fi viitorul model de vârf al familiei I.D. şi va ieşi cel târziu în anul 2022 pe şosele. Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul autonom. I.D. VIZZION face parte din marea ofensivă de produs şi de tehnologie a mărcii Volkswagen. Până în anul 2025, marca va vinde el puţin 1 milion de autovehicule electrice anual, preluând astfel poziţia de lider în domeniul mobilităţii electrice.
    Dr. Herbert Diess, Preşedintele Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen: "I.D. VIZZION demonstrează capacităţile mărcii noastre în domeniul tehnologiei, al designului şi al calităţii. Este cel mai personal, mai emoţional şi mai individual Volkswagen din toate timpurile. Şi ne arată că, şi în viitorul electric şi autonom, vom călători cu automobile atractive, expresive şi individuale şi nu doar în cutii de tablă uniforme."
    I.D. VIZZION este construit pe baza noii platforme modulare electrice (MEB), demonstrând avantajele extraordinare ale acestei arhitecturi. Este un automobil la fel de mare ca Passat, dar oferă la fel de mult loc ca un Phaeton. Interiorul oferă materiale şi forme care amintesc de un lounge de lux. De asemenea, simplificarea semnificativă a operării automobilului permite călătorii facile. În funcţie de preferinţele pasagerilor, în prim-plan poate sta divertismentul, informaţia, relaxarea sau munca. Autonomia pur electrică este de 650 de kilometri.
    "I.D. VIZZION este viziunea noastră cât de se poate de reală a automobilului Volkswagen de mâine. Şi o vom transpune în realitate: până cel târziu în 2022, vom lansa automobilul acesta ca limuzină de lux în familia I.D., cu bordul inovator I.D. cu volan. Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul complet autonom. Pas cu pas, maşina va prelua din sarcinile şoferului, dacă şoferul doreşte acest lucru. I.D. VIZZION subliniază ambiţia Volkswagen de a contribui în mod decisiv la felul în care va arăta mobilitatea individuală a viitorului."
    Nicio altă marcă nu abordează mobilitatea electrică într-o manieră atât de lipsită de compromisuri ca Volkswagen. MEB este un instrument puternic al mărcii, care acoperă întreaga gamă de automobile, de la modelele compacte, la SUV-uri şi limuzinele mari, pentru pretenţii ridicate. Până în anul 2025 Concernul Volkswagen va lansa peste 15 modele pur electrice construite pe baza platformei MEB: Primele modele vor fi lansate în 2020.
    1) Autovehiculul nu este încă oferit spre vânzare, astfel că nu se supune directivei 1999/94 CE.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.