.
 • Avantajele Pieselor Originale: componentele de caroserie

  Stiati ca?  
  - Piesele pentru caroserie sunt mai mult decât simple elemente de design, menite să definească forma autovehiculului? Ele sunt componente cu o construcţie elaborată, care îndeplinesc multe funcţii, cea mai importantă dintre acestea fiind asigurarea siguranţei pasagerilor din autovehicul, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. 
  - Cu cât caroseria unui automobil se torsionează şi se deformează mai puţin pe drumurile denivelate sau în timpul abordării cu viteză mare a virajelor, cu atât este mai mare rigiditatea torsională a automobilului respectiv, şi cu atât este mai sigur în manevrare? 
  - Împreună cu centurile de siguranţă şi airbagurile, celula de siguranţă, rezistentă la deformare, care înconjoară compartimentul pasagerilor, şi zonele de deformare din faţă şi spate sunt printre elementele cheie din lista de sisteme pasive de siguranţă a unui autovehicul? Toate acestea oferă pasagerilor un nivel crescut de siguranță, reducând efectele energiilor de impact din timpul unui accident. 
  - Un nivel aerodinamic bun reduce rezistenţa la vânt, consumul de carburant fiind astfel micşorat? În acelaşi timp, masa redusă a automobilului contribuie de asemenea la reducerea consumului. Ambele proprietăţi sunt influenţate substanţial de caroseria autovehiculului. 
  - Schimbările comportamentului la deformare, cauzate de utilizarea unor componente care nu sunt originale, pot pune în pericol atât pasagerii cât şi alţi participanţi la trafic? 
  - Utilizarea de componente care nu sunt originale, care nu se îmbină corect, poate duce la lucrări costisitoare de reparaţie?  

  Componente de Caroserie Originale… 
  ... sunt create în timpul fazei de proiectare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc perfect. 
  ... beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă. 
  ... în caz de reparaţii, păstrează designul original al automobilului. 
  ... oferă un grad mare de rigiditate caroseriei atunci când sunt utilizate în combinaţie exclusivă cu alte componente de acelaşi fel, asigurând astfel siguranţă, confort şi rezistenţă. 
  ... atunci când sunt utilizate în combinaţie cu materiale de vopsit originale, păstrează garanţia la perforare prin coroziune. 
  ... oferă protecţie eficientă la coroziune şi rezistenţă în timp, datorită diverselor straturi de protecţie şi a unor substanţe atent aplicate, pentru sigilarea îmbinărilor. 
  ... sunt uşor de instalat, într-o perioadă scurtă de timp, reducând astfel costurile de reparaţie.  Scorpion Exim SRL 
  Focsani, Calea Moldovei nr. 16    
  Telefon: 0237/236.866  
  E-mail: service@scorpion.ro  
  Website: www.scorpion.ro

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.