.
  • Volkswagen, sponsor oficial al Semimaratonului București 2018


    București, 16 februarie 2018 - Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectivă din România, anunță extinderea parteneriatului cu reprezentanții locali ai mărcii Volkswagen, unul dintre sponsorii tradiționali ai Maratonului București, Semimaratonului și ai curselor 10k&Family Run.
    "Mulțumim Volkswagen pentru că au avut încredere în Bucharest RUNNING CLUB încă de la început și pentru că sunt de 10 ani alături de noi", a declarat Valeria Răcilă Van Groningen, președinte BRC.
    Volkswagen are o tradiție în implicarea și sprijinirea competițiilor de alergare colectivă atât pe plan local cât și internațional. Tot pe plan global brandul german a devenit partenerul UEFA pentru toate competițiile echipelor naționale de fotbal organizate de forul internațional din anul 2018 până în anul 2022.
    "Asocierea Volkswagen, unul dintre principalii furnizori de soluții de mobilitate în România, cu maratonul este una cât se poate de naturală", declară Kurt Leitner, director general Porsche România și participant la edițiile anterioare ale Maratonului și Semimaratonului București.
    "Participarea la Semimaraton este accesibilă și poate fi motivantă pentru oricine caută să integreze sportul în viața de zi cu zi", adaugă Kurt Leitner.
    "Ne bucură faptul că Volkswagen, una dintre cele mai iubite mărci auto din România, susține acest eveniment. De 20 de ani ajutăm românii să ajungă la destinațiile propuse. Trecerea liniei de sosire în cadrul Semimaratonului este o destinație pe care nu o uiți ușor", declară Brent Valmar, director general Porsche România.
    "Sportul este despre pasiune, despre echipă, despre excelență, valori promovate de Volkswagen. Susținem mobilitatea și mișcarea și ne bucură mult să vedem interesul în creștere a publicului din România pentru astfel de competiții", declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen România.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.